fbpx

Security Fabric Roadshow


Nevoia de securitate nu poate fi solutionata cu o bagheta magica. In contextul evolutiei infrastructurilor de date, echipele de securitate trebuie sa evolueze pentru a ramane cu un pas in fata atacatorilor si a celor mai recente amenintari pentru ca identificarea, izolarea si remedierea incidentelor de securitate sunt procese care, in unele cazuri, sunt masurate in sute de zile.
Security Fabric Roadshow 1

Veracomp da astazi startul roadshow-ului Security Fabric in Romania, punand la dispozitia partenerilor si a specialistilor in securitate interesati, produse si tehnologii Fortinet prin expunerea conceptelor teoretice si laboratoare hands-on in cadrul unor workshopuri customizate.

Caravana Veracomp incepe in Brasov, urmand sa strabata toata Romania oprindu-se in Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi si sa revina, la sfarsitul anului, in Bucuresti. Caravana are doua componente – una care se adreseaza managementului companiilor – prezentand avantajele financiare ale parteneriatului Fortinet si una care se adreseaza specialistilor in securitate, inginerilor pre-sales.

Agenda evenimentelor este disponibila aici.

Va asteptam !

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii