fbpx

Seria ClearOne® CONVERGE® Pro 2 se integreaza cu Built-In Skype® for Business Client


In continuarea anuntului facut anul trecut ca Skype for Business va fi disponibil pe linia de produse COLLABORATE® Pro, ClearOne a confirmat recent posibilitatea unui upgrade de sistem care va permite solutiilor CONVERGE Pro 2 Mixere DSP 48V, 128V si 128VD DSP sa se integreze cu Skype® for Business.

„CONVERGE Pro 2 va asigura integrarea cu Skype for Business oferind clientilor nostri acces la o gama mai extinsa de optiuni care sa rezolve toate necesitatilor asociate conferintelor audio profesionale,” a declarat Durai Ramachandiran, Director in cadrul ClearOne. „Toate produsele CONVERGE Pro 2 au rezultate excelente in orice tip de incapere, mediu audio, cu orice aplicatie – iar noul upgrade de sistem va realiza integrarea acestuia cu avantajele unice ale solutiei Skype for Business.”

Skype for Business este disponibil in unitatile VoIP CONVERGE Pro 2 printr-o simpla actualizare gratuita de software si a firmware si nu necesita modificari hardware. Functioneaza atat variantele cloud si on-premises de Skype for Business si este compatibil cu toti clienti Skype for Business.

ClearOne CONVERGE Pro 2 este cea mai avansata platforma audio profesionala DSP dedicata conferintelor si aplicatiilor de consolidare a sunetului. Platforma este optimizata pentru a functiona impreuna cu noul Beamforming Mic Array 2, cu noul sistem de microfon fara fir DIALOG® 20 si cu noile unitati USB Expander prin conexiuni native. Trei modele – 48V, 128V si 128VD – au VoIP inclus si ofera posibilitatea de a realiza conferinte VoIP de inalta calitate. Acum, aceste trei modele pot fi actualizate pentru a suporta si integrarea cu Skype for Business. Toate produsele CONVERGE Pro 2 ofera o arhitectura puternica, conectivitate scalabila si optiuni flexibile de control.

Upgrade-ul gratuit de software si firmware pentru CONVERGE Pro 2 va fi disponibil pana la sfarsitul lunii, accesand site-ul ClearOne.

ClearOne
ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate. Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii