fbpx

Serverele Huawei in categoria Challenger


Conform ultimului raport Garner pe 2016, serverele Huawei sunt adevarati Challengeri. Acest rezultat arata recunoasterea vasta si reputatia pe care serverele Huawei au capatat-o.

Exista 15 criterii care sunt utilizate pentru a evalua furnizorii in functie de punctele lor forte de pe piata. Axa verticala a cadranului masoara capacitatea de a executa, iar cea verticala viziunea.

Abilitatea de executie include urmatoarele criterii : produsele sau serviciile dezvoltate, viabilitatea generala,  executia in vanzare si cea de stabilire a preturilor, capacitatea de reactie la piata si executia de marketing, experienta in utilizare a clientilor si executia operationala.
Capacitatea de viziune include urmatoarele criterii: intelegerea pietei, strategia de piata,
strategia de vanzari, strategia de produs, modelul de afaceri,  strategia pe industrie/verticala, inovarea si strategia geografica.

Huawei este total „angajat” in inovarea produselor  de tip server si a dezvoltat un portofoliu larg de produse pentru scalabilitate pe orizontala, cat si pe verticala, prin utilizarea convergentei arhitecturale si accelerare I/O.

Recent lansat, serverul Huawei Kunlun este primul server din lume cu  32 de socket-uri pentru misiuni critice  si serveste ca produs „amiral” in portofoliul Huawei. Avand o arhitectura modulara, Kunlun reuneste cele mai noi tehnologii dezvoltate de catre Huawei ce ofera fiabilitate si performanta, care depasesc cu mult standardele bazate pe arhitectura deschisa existente, prin utilizarea solutiilor si tehnologiilor de fiabilitate, disponibilitate si usurinta in utilizare inovatoare ale lui Huawei, cat si tehnologiile interconectare ale procesoarelor.

Potrivit unui raport Gartner al cotei de piata de servere, serverele Huawei se claseaza pe locul 4 la nivel mondial conform cotelor de transport effectuate. Huawei si-a extins zona de afaceri cu servere in peste 150 de tari din lume.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii