fbpx

Servicii cloud orientate pe client


Anul 2019 a inregistrat o crestere exponentiala a inovatiilor in piata de comunicare, care s-au reflectat in unele dintre cele mai mari revolutionare solutii de colaborare. Noile caracteristici si imbunatatirile recente au sporit capacitatile tehnologiilor deja de varf, asigurand o mai buna exploatare a comunicatiilor unificate.

 

Smartphone fata in fata cu Deskphone

Statisticile estimeaza ca aproximativ 257,3 milioane de americani folosesc un smartphone, reprezentand aproape 70% din populatie. Acest numar creste drastic atunci cand te uiti la o imagine internationala a utilizarii telefonului mobil. Odata ce angajatii s-au obisnuit sa lucreze cu si pe smartphone-urile lor, industria VoIP a incorporat dispozitivele rapid si eficient. Birourile pot acum sa ruleze prin smartphone-uri sau sa se conecteze direct la ele prin Bluetooth si alte mijloace.

In Romania, la nivelul anului 2018 erau estimate 4 milioane de unitati telefon tip smartphone, iar INS arata ca 86% dintre utilizatorii de internet se conectau online de pe telefonul mobil.

Yealink CP960 este unul dintre cele mai puternice echipamente de conferinta de la Yealink.

CP960 permite utilizatorilor comunicatii unificate hibride. Solutia conecteaza apelurile de la diferite dispozitive la o convorbire prin conferinta prin asocierea cu Bluetooth sau prin USB. CP960 este disponibil si in editiile Microsoft Echipe si Zoom, ceea ce face ca aceasta unitate de conferinta sa fie extrem de rezistenta in viitor.

 Cererea pentru Wireless

Utilizatorii nu mai sunt legati de un birou, de o sala sau de masa de conferinta. Cu tehnologia wireless, asociatii pot profita de mobilitate deplina si pot lasa biroul in urma.

Yealink W80B este una dintre cele mai performante solutii de colaborare wireless: acoperire wireless sporita cu noua statie de baza multi-celule Yealink DECT IP. Sistemul accepta pana la 100 de telefoane, 100 de apeluri simultane si un zona de acoperire radio de 50 m in interior. 

Apeluri video accesibile

Ne bazam pe e-mail ca forma principala de comunicare la nivel de business. Dar peste o treime din companiile mici prefera apelurile video si instrumentele de mesaje instantanee! In urmatoarea decada, tehnologii care sa cuprinda atat voce cat si video vor fi alese in birouri, in timp ce e-mailul va ramane putin in urma.

Apelurile video nu constituie o noutate; totusi, in 2019, s-a inregistrat o preferinta clara pentru hardware-ul VoIP centrat pe video. Comunicarea vizuala a aparut pe desktop prin intermediul telefoanelor video IP, care este ideala pentru cei care lucreaza in birouri la distanta, comunica cu clientii pe distante lungi sau gestioneaza numerosi asociati.

Yealink T58A cu CAM50 este un telefon media smart care asigura utilizatorilor atat o experienta audio HD imbunatatita, dar si posibilitatea unor apeluri video superioare. Telefonul detine un ecran tactil impresionant de 7″, sistem de operarare Android 5.1.1 si integreaza functii WiFi si Bluetooth.

Servicii cloud orientate pe client

Toate aceste tehnologii inovatoare sunt excelent puse in valoare prin utilizarea serviciilor cloud.

Utilizarea serviciilor cloud poate simplifica foarte mult orice proces de gestionare a dispozitivelor, iar producatorii de top au lansat constant platforme superioare bazate pe cloud. Serviciile cloud permit customizari eficiente, astfel incat organizatiile sa beneficieze de functionalitati si functii diferite, in functie de necesitati.

Yealink Management Cloud Service (YMCS) este o platforma bazata pe cloud, cu capabilitati de management pe mai multe niveluri. YMCS ofera servicii RPS integrate, permite pre-provizionarea automatizata a dispozitivelor si ofera managerilor IT posibilitatea de a implementa configuratii la nivel generizat, de a diagnostica si rezolva diverse probleme.

Extras din articol independent.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii