fbpx

Sistemele de stocare Infortrend suporta interfete flexibile de super-viteza


Pentru a veni in intampinarea cerintelor de performanta tot mai mari ale aplicatiilor din mediile enterprise, precum protocoale diferite de conectare in infrastructura, cerinte de storage tot mai mari, optimizarea benzii, resurse de procesare mai mari, Infortrend a anuntat lansarea sistemelor de stocare cu suport pentru interfete de 56 Gb/s InfiniBand, 40 Gb/s iSCSI si 4 x 16 Gb/s Fibre Channel.

iSCSI, cu scalare de pana la 40 Gb/s targeteaza centre de date, aplicatii cloud si Big Data; porturile 4 x 16 Gb/s aduc avantajul throughput-ului de pana la 64G, suportand cele mai performante aplicatii de virtualizare ;  InfiniBand este tot mai folosit in data centere si HPC (High Performance Computing).

“Intelegem ca atat nevoile clientilor sunt in continua evolutie si, de asemenea, ca tehnologiile trebuie interconectate. Ne-am angajat sa tinem pasul cu cu ultimele evolutii tehnologice si sa ne asiguram ca produsele Infortrend ofera performante ridicate, flexibilitate optima si caracteristici orientate spre viitor „, a declarat Thomas Kao, Senior Director Product Planning la Infortrend.

Interfetele de super-viteza sunt disponibile pe anumite modele de sisteme de stocare Infortrend. Pentru mai multe detalii, va rugam dati clic aici.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii