fbpx

Software-ul F5: cu 30% mai apreciat in 2019 fata de 2018


Cu venituri totale de 544.9 milioane USD in al doilea trimestru al anului fiscal 2019, F5 inregistreaza la nivel general o crestere de 2% (fata de 533.3 milioane USD in trimestrul 2 al anului fiscal 2018), crestere datorata in principal segmentului de solutii software, care a inregistrat o crestere efectiva de 30%.

 

„Combinatia dintre cererea pentru aplicatii de securitate si noile noastre versiuni de software, inclusiv optiunile de licentiere pentru companii, a contribuit la cresterea veniturilor software cu 30% in al doilea trimestru fiscal”, a declarat François Locoh-Donou, presedinte si director executiv al F5. „Cazurile de utilizare a securitatii sunt in fruntea listei de prioritati ale clientilor nostri, iar clientii se bazeaza pe F5 pentru a furniza o securitate consistenta a aplicatiilor si performante stabile, pe masura ce solutiile sunt implementate in medii private, publice, hibride si multi-cloud.”

Fara a lua in calcul orice impact posibil care ar putea deriva din recenta achizitie a NGINX, in urmatorul trimestru fiscal 2019 (care se va incheia la 30 iunie 2019) compania se asteapta la venituri totale intre 550-560 milioane USD.

„In ultimele 18 luni, in cadrul tranzitiei noastre catre o companie de servicii cu aplicatii multi-cloud, am facut schimbari semnificative in ceea ce priveste locul si modul in care investim resursele, iar clientii nostri resimt deja pozitiv acest lucru. In plus fata de extinderea semnificativa a ofertelor noastre de software, pe parcursul celui de-al doilea trimestru, am lansat F5 Cloud Services si prima noastra oferta SaaS pe aceasta platforma. Portofoliul nostru de solutii pentru a ajunge la fiecare aplicatie, oriunde, continua sa se extinda cu ritm constant”, a declarat Locoh-Donou.

Comunicatul oficial este disponibil pe pagina producatorului.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii