fbpx

SOLUTIA DE TIP CONTAINER CONNECTOR F5


F5 a anuntat recent disponibilitatea generala a integrarilor de tip container cu Container Connector si Application Services Proxy. Noua oferta Container Connector asigura clientilor o integrare nativa pentru sisteme de orchestrare si management de tip container, precum Kubernetes si Mesos.

Solutia F5 Container Connector se integreaza usor cu platforma F5 BIG-IP si/sau cu solutia F5 Application Services Proxy cu sisteme de management si orchestrare pentru mediile native de tip container precum Kubernetes si Mesos/Marathon. Aceasta permite livrarea aplicatiilor de echilibrare a sarcinilor si servicii de securitate pentru implementari de aplicatii de tip container.

Adoptarea mediilor de tip container este accelerata pentru a facilita o dezvoltare mai rapida a aplicatiilor – iar aceste aplicatii au in continuare nevoie de servicii, precum  SSL offload, performanta aplicatiilor si securitate.

Aici intervine F5 Container Connecter: permite livrarea aplicatiilor si serviciilor de securitate self-service din mediul dvs. de orchestrare prin integrarea platformei F5 BIG-IP si/sau F5 Application Services Proxy cu mediul container. Acum puteti scala aplicatiile pentru a acoperi volumele de lucru ale solutiilor de tip container si a permite serviciilor de securitate sa protejeze datele de tip container.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii