fbpx

Solutia Fortinet SD-WAN se integreaza cu Centrul de conectivitate la retea (NCC) Google Cloud


Fortinet® (NASDAQ: FTNT), lider global in solutii de securitate cibernetica largi, integrate si automatizate, a anuntat integrarea Fortinet Secure SD-WAN, lider in industrie, in Google Cloud Network Connectivity Center (NCC).

Fortinet extinde beneficiile solutiei sale SD-WAN catre utilizatorii Google Cloud NCC pentru a simplifica si imbunatati conexiunea lor intre site-urile distribuite, incarcarile de lucru Google Cloud si aplicatii. Fortinet ofera cea mai completa si simplificata experienta cloud on-ramp prin solutia sa securizata SD-WAN.

Securizarea cloud-urilor multiple hibride

Peste 90% dintre companii folosesc cloud multipli si hibrizi, permitand aplicatiilor lor sa se afle oriunde – de la campusuri la sucursale si centre de date in cloud. Locul unde se afla aceste aplicatii ar trebui sa fie transparent pentru utilizatorul final. Acest lucru determina organizatiile sa interconecteze aplicatii si date intre cloud, centre de date si sucursale pentru a realiza acest lucru – uneori in detrimentul securitatii si al eficientei operationale.

Fortinet contribuie la solutionarea acestor provocari, oferind cea mai larga acoperire a cazurilor de utilizare din industrie, permitand o calitate uniforma, sigura si superioara a experientei (QoE) a aplicatiilor, indiferent unde este implementata aplicatia. Prin integrarea cu NCC Google Cloud, Fortinet isi extinde capabilitatile existente SD-WAN securizate si cloud on-ramp catre clienti. Securitatea SD-WAN a Fortinet, lider in industrie, cu Network Connectivity Center permite clientilor sa interconecteze mai eficient aplicatiile si sarcinile de lucru care ruleaza pe GCP pentru implementari cloud hibrid si multi-cloud. Acest lucru are ca rezultat o experienta de migrare in cloud mai simplificata, automatizata si eficienta din punct de vedere operational – totul cu cea mai buna inteligenta si protectie de securitate din industrie de la FortiGuard Labs.

Fortinet ofera astfel securitate end-to-end pentru companii in diferite etape ale calatoriei lor in cloud si simplitate operationala:

  • Conectivitate Site-to-Cloud si Site-to-Site pentru o experienta imbunatatita a utilizatorului: Fortinet Secure SD-WAN ofera o orchestrare cloud on- ramp pentru a oferi clientilor conectivitate de retea rapida si fiabila pentru organizatii, pentru a mentine productivitatea pe site-urile distribuite la nivel global si in mediile cloud .
  • Protectie cloud on-ramp: Fortinet sustine calatoria cloud on-ramp a organizatiilor, oferind acces mai rapid la resursele cloud si cea mai buna experienta posibila pentru utilizator. Ca urmare, organizatiile sunt capabile sa asigure ca datele, aplicatiile si fluxurile de lucru critice sunt disponibile in mod constant, primind in acelasi timp protectie
  • Securitate in medii multi-cloud: Fortinet ofera vizibilitate si control centralizat si politici de securitate consistente in medii multi-cloud, permitand aplicatii securizate si conectivitate de la centru de date la cloud.
  • Securitate in cloud: Fortinet ofera securitate de retea cloud, segmentare, vizibilitate si cea mai buna protectie de securitate oferita de FortiGuard Labs pentru a proteja aplicatiile, sarcinile de lucru si datele lor de baza din cloud.

Pentru mai multe informatii despre integrarea securizata SD-WAN a Fortinet cu NCC Google, accesati articolul de blog Fortinet.

 

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii