fbpx

Solutia Infortrend de stocare in cloud hybrid EonStor GSc aleasa “Product of the Year” de catre Storage Magazin


Solutia EonStor GSc hybrid cloud storage a obtinut titlul de “Storage Product of the Year” si titlul “Cloud Enabler of the Year” acordate de catre Storage Magazine UK, detasandu-se de restul solutiilor similare competitoare.

Competitia desfasurata la Londra, Marea Britanie, a atras peste 300 de profesionisti din industria solutiilor de stocare, reprezentanti ai celor mai importanti producatori, reselleri si distribuitori din domeniu. Premiile au fost acordate in baza votului a peste 20.000 de cititori ai revistei Storage Magazine si vizitatori ai siteului corespondent. „Am sesizat o sustinere fara precedent pentru EonStor GSc la acest eveniment. Abordarea sa unificata si caracteristicile sale au rezonat cu audienta noastra. As dori sa felicit inreaga echipa Infortrend pentru acest rezultat remarcabil”, a declarat Stuart Leigh, Director Storage Awards.

Aceasta recunoastere vine la scurt timp dupa ce producatorul a fost inclus in  “Top 10 Cloud Solution Providers”  de catre CIO Applications Europe, dovedind ca inovatia cloud furnizata de Infortrend este apreciata de profesionistii din industrie.

Produsul castigator, familia EonStor GSc, ofera un sistem de stocare enterprise conceput pentru a eficientiza implementarea si accesul cloud prin mutarea si gestionarea datelor intre local si cloud. Cu ajutorul tehnologiei EonCloud Gateway, GSc ofera o integrare cloud perfecta prin intermediul protocoalelor comune, ceea ce permite clientilor enterprise sa se poata conecta cu usurinta la cloud fara a fi nevoie sa reorganizeze sistemele informatice existente. Performantele superioare ale EonStor GSc si caracteristicile usor de implementat l-au facut sa devina produsul cu cea mai rapida crestere pe piata europeana.

Victor Chiang, General Manager al Infortrend Europe Ltd explica: “Suntem incantati ca am obtinut nu doar unul, ci doua premii prestigioase si ne consideram onorati sa fim unul dintre putinii furnizori care sa primeasca o asemenea recunoastere intr-un timp atat de scurt. Ambele premii sunt o dovada a potentialului nostru in industria solutiilor de stocare si sunt o dovada a eforturilor pe care le-am depus cu totii in ultimele 12 luni. Echipa noastra din intreaga Europa ar trebui sa fie mandra de aceste rezultate si vom continua sa ne concentram dezvoltarea pentru a deveni unul dintre cei mai apreciati producatori de solutii de stocare.”

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii