fbpx

Solutii de voce pentru Microsoft


70% din implementarile de telefoane cu Skype for Business si Microsoft Lync este oferit de Polycom datorita designului si arhitecturii solutiilor sale. Implementarea este rapida, integrarea usoara si interoperabilitatea este asigurata.

Polycom si Microsoft ofera o solutie completa si integrata de comunicatii unificate end-to-end (UC) pentru voce, video, conferinte si colaborare.

Skype for Business ofera o interfata unica de accesare a tuturor modurilor de comunicare permitand utilizatorilor sa initieze conversatii fara a parasi aplicatia, in interiorul si in afara firewall-urilor. Solutiile Polycom extind avantajele Skype for Business si permit experiente de colaborare vocala si sincronizare extrem de intuitiva, sigura si scalabila pentru colaborarea personala si in grup, oferind in acelasi timp interoperabilitate si cu alte medii. Clientii care cauta telefoane Skype for Business se indreapta catre Polycom atunci cand doresc calitate audio premium, caracteristici inovatoare si cea mai larga selectie de telefoane de tip desktop si telefoane de conferinta.

Solutiile Polycom au fost premiate pentru tehnologia sa dinamica, remarcandu-se pentru:

  • Telefoane cu microfoane multi-directionale
  • Camera de 360 de grade cu functie de urmarire speaker activ
  • Solutii audio care suporta microfoane instalate in tavan si vorbitori multipli

Veracomp pune la dispozitia partenerilor sai telefoane integrate cu Skype for Business si Microsoft Lync la preturi promotionale pana la sfarsitul lunii iunie.

Produsele aflate pe stoc si pretul promotional poate fi accesat aici.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii