fbpx

Solutii Polycom pentru noua platforma Microsoft Teams


SAN JOSE, CALIFORNIA/ORLANDO, FLORIDA:  Timp de aproape 15 ani, clientii care utilizeaza platformele de colaborare Microsoft s-au bucurat de calitatea HD video si voce de la Polycom. Recent, Polycom a anuntat o extindere a parteneriatului cu Microsoft catre un public mai larg. Solutiile Polycom creeaza un hub de comunicatii de inalta performanta integrandu-se cu Skype for Business, Office 365 si acum, Microsoft Teams.

Polycom a anuntat ca isi va extinde portofoliul de tehnologie video si voce de inalta definitie pentru platforma de colaborare Teams de la Microsoft anuntata recent, oferind clientilor o experienta bogata de comunicare. Microsoft a prezentat Teams la conferinta anuala Microsoft Ignite care a avut loc saptamana aceasta in Orlando, Florida.

Asa cum am procedat timp de aproape 15 ani, Polycom va sprijini clientii Microsoft in toate etapele procesului lor de colaborare, indiferent daca este vorba de Skype for Business, Office 365 sau acum de Microsoft Teams. Solutiile Polycom vor continua sa functioneze ca si pana acum, oferind solutii video si voce de cea mai inalta calitate pentru a completa experienta de colaborare Microsoft“, a declarat Mary McDowell, director general in cadrul Polycom.

Suntem incantati sa colaboram cu Polycom pentru a integra soltiile lor video si de voce cu platforma Microsoft Teams. Microsoft Teams si solutiile Polycom MSR si Polycom RealPresence Group Series vor fi o combinatie puternica pentru clientii care au nevoie de experiente de colaborare de inalta calitate“, a declarat Bob Davis, Vicepresedinte, Servicii Skype Business si Experiente Clienti in cadrul Microsoft.

Polycom RealConnect asigura interoperabilitatea video intre utilizatorii online Skype for Business in Office 365 si endpointurile standard non-Skype for Business. Migrarea catre cloud si Office 365 arata diferit in functie de fiecare companie si de multe ori are loc in etape. Pentru a realiza aceasta punte de legatura, Polycom introduce noua solutie Polycom RealConnect Hybrid, care conecteaza fara intreruperi utilizatorii on-premises Skype for Business cu dispozitivele video existente prin serviciul de interoperabilitate video Polycom in Microsoft Azure. Atunci cand clientii sunt gata sa migreze catre Office 365 si Skype for Business Online, ei pot opta pentru abonamentul Connect pentru Office 365.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii