fbpx

SOLUȚII PROFESIONALE DE COLABORARE LA DISTANȚĂ OFERITE GRATUIT


În contextul actual, în care numeroase țări au impus măsuri radicale cu scop de a preveni răspândirea COVID-19, iar în România s-a decretat stare de urgență, companiile și instituțiile funcționeză în regim special.

SOLUȚII PROFESIONALE DE COLABORARE LA DISTANȚĂ OFERITE GRATUIT 1Ca o contribuție adusă comunității globale, care în prezent trece prin momente dificile, unii dintre cei mai mari producători de soluții de colaborare video au decis să ofere companiilor și organizațiilor de orice tip acces gratuit la instrumentele de colaborare, în următoarele 3 sau 6 luni.

LifeSize oferă pentru orice organizație sau companie care nu a mai folosit soluțiile sale până în prezent posibilitatea în urmăroarele 6 luni, de a utiliza GRATUIT soluții profesionale de colaborare video și de a crea un număr nelimitat de conturi, ceea ce va permite ca interacțiunile fizice să fie transferate în mediul digital prin sesiuni video/audio. Măsuri similare au anunțat și oficialii Yealink și ClearOne.

Soluțiile de colaborare video sunt potrivite pentru:

  • Companii
  • Școli și ONG-uri
  • Instituții publice

Subliniem că soluțiile de colaborare audio-video sunt oferite GRATUIT și nu implică dificultăți la instalare și utilizare, ca atare nu presupun eforturi susținute din partea echipelor IT.

Soluțiile de colaborare video asigură:

  • Întalniri între până la 25 de participanți pe baza unui ID personal
  • Un număr nelimitat de întâlniri virtuale– între angajați sau alte tipuri de participanți (ex : profesor-elev) pentru a menține colaborarea dintre membrii echipei și a permite lucrul de la distanță
  • Întâlniri pe baza de colaborare video fără de limită de durată pentru sesiunile video 1:1
  • Apeluri voce, video, mesagerie instantă
  • Tablă interactivă, distribuire de fișiere

Veracomp, distribuitor exclusiv LifeSize, Yealink si ClearOne în România, își anunță angajamentul de a oferi, în următoarele luni, consultanță și suport gratuit responsabililor IT din instituțiile și companiile care vor utiliza soluțiile de colaborare video din portofoliul său. În acest sens, distribuitorul dedică o linie specială pentru suport colaborare la distanță: (004) 376 201 212.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii