fbpx

Solutii superioare pentru stocarea datelor de supraveghere video


Quantum a anuntat recent ca linia sa completa de solutii de stocare, arhivare si protectie a datelor pentru medii de supraveghere video este acum disponibila si in portifoliul de tehnologii Convergint.

 

Certificate cu cele mai inalte tehnologii de tip camera video, aceste solutii premiate si inteligente vor oferi comunitatii globale de utilizatori Convergint baza pentru infrastructuri de noua generatie, care utilizeaza analitice si IA – componente cheie pe o piata in permanenta evolutie.

Cu o vasta experienta in implementari in medii precum institutiile si autoritati federale, transport public, institutii medicale si de invatamant, cat si si supravegherea orasului, solutiile de stocare Quantum pentru supraveghere video se aliniaza la directia strategica trasata de Convergint. Parteneriatul cu Quantum va permite companiei Convergint sa ofere clientilor sai, care beneficiaza de supraveghere si securitate video, o gama extinsa de solutii integrate, scalabile pentru protectia si pastrarea datelor.

Bazat pe platforma StorNext® de management al datelor si al sistemului de fisiere, stocarea multi-tier Quantum determina un echilibru ideal intre performanta de stocare si mentinerea accesibilitatii datelor. Ca urmare, clientii pot nu doar pastreze datele de supraveghere pe o durata mai lunga de timp, dar reduc semnificativ si costurile, diferenta de buget putand fi re-alocata pe camere video si analize in timp real, pentru a avea un mediu de supraveghere video mai eficient.

Wayne Arvidson, vicepresedinte, solutii de securitate si supraveghere, Quantum
Timpul de retentie pentru datele de supraveghere continua sa creasca, iar Convergint intelege valoarea stocarii ca parte a infrastructurii de supraveghere si securitate. Cu o acoperire globala, reputatie de excelenta si un proces vast de calificare si verificare, ma bucur ca solutiile Quantum sunt acum prezente in lista de recomandari Convergint.”

Convergint Technologies este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de supraveghere video si securitate fizica la nivel global. Din 2001, cand a fost infiintata si pana in prezent, compania s-a dezvoltat permanent si si-a extins acoperirea geografica prin achizitia unor alte companii de profil. Convergint si-a inceput activitatea in Illinois, Statele Unite, iar acum are prezenta globala, avand reprezentante in Australia, Canada, Europa (Franta, Germania, Irlanda, Elvetia) si in numeroase alte tari din regiunea Asia-Pacific (Hong-Kong, Singapore, Taiwan etc).

Sursa

Quantum
Quantum

Acum, mai mult decat oricand, clientii considera o prioritate protejarea si pastrarea informatiilor valoroase. Totusi, odata cu cresterea volumului de date, aparitia unor reglementari stricte de conformitate si scaderea bugetelor, gasirea unei solutii potrivite a devenit o provocare. ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii