fbpx

Solutii video pentru Skype for Business si Office 365


Experimentati puterea colaborarii video si de continut Polycom HD cu usurinta si familiaritatea Office 365 si Skype for Business.

A pune la dispozitie interfata de utilizator Skype for Business pe dispozitivele Polycom inseamna ca utilizatorilor le este mai usor sa se intalneasca prin sisteme video de oriunde – pe orice dispozitiv. Integrarea directa cu Office 365 inseamna ca utilizatorii pot accesa cu usurinta contactele, pot programa intalniri si da click pentru a participa la o conversatie pe Skype fara a pierde vreun minut si fara a-si intrerupe fluxul obisnuit de lucru.

Integrarea directa cu Office 365 inseamna ca utilizatorii pot accesa cu usurinta contactele, pot programa intalniri si da click pentru a participa la o conversatie pe Skype fara a pierde vreun minut si fara a-si intrerupe fluxul obisnuit de lucru.

Solutii video pentru Skype for Business si Office 365 1

Extinderea video inspre Cloud

Extinderea ariei colaborarii video in Office 365 si Skype for Business

Succesul cu UC inseamna integrarea tuturor comunicatiilor intr-un flux de lucru continuu care este usor de utilizat. Polycom este singurul partener UC al Microsoft care asigura integrarea directa cu peste 40 de solutii de voce, video si continut care se integreaza cu Skype for Business / Microsoft Lync, SharePoint, Exchange si Office 365.

Beneficii:

Integrare directa: Solutiile de colaborare Polycom se integreaza direct cu Skype for Business / Microsoft Lync fara gateway, avand drept rezultat o complexitate redusa, costuri mai scazute si un singur flux de lucru pentru o experienta mai buna a utilizatorului.

Interoperabilitate multi-furnizori: Tehnologia Polycom permite colaborarea Microsoft cu clientii video de la furnizori multipli (inclusiv Cisco).

Fluxuri de lucru consistente: Solutiile Polycom urmaresc fluxul de lucru familiar de programare Microsoft Outlook, oferind o experienta „la o distanta de un clic” pentru participantii la intalnire.

Perfect pentru:

Clientii Microsoft Office 365 care cauta solutii de colaborare pentru a-si completa serviciul cloud.

Clientii Skype for Business Instant Message (IM) & Presence care adauga voce si/sau video.

Clientii Skype for Business care adauga Skype Room Systems.

Clientii Skype for Business care trec de la alte servicii de conferinta.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii