fbpx

Solutiile de protectie Fortinet recunoscute de NSS Labs


Fortinet primeste un scor ridicat de la NSS Labs pentru Performanta si Protectie exceptionala a endpointurilor.

Solutia Fortinet de protectie a endpointurilor, FortiClient, demonstreaza o protectie aproape perfecta in medul de testare imitand viata reala: solutie comprehensiva de protectie impotriva amenintarilor avansate din datacentere la edge si endpointuri

Rezultatele testelor efectuate de NSS Labs au aratat o rata de blocare de 99.8% din primul minut, ceea ce este clar o imbunatatire a scorului anterior pe care FortiClient il realizase in aprilie 2014. Performanta crescuta a ratei de blocare confirma efoturile continue Fortinet de a raspunde evolutiei rapide a peisajului de amenintari de astazi. Apelarea la organisme independente pentru testarea produselor sale reconfirma acest lucru.

“Este imperativ ca firmele sa-si implementeze produse de securitate care sa le protejeze datele sensibile indiferent daca sunt in afara perimetrului sau in cadrul centrului de date – iar produsele de tip host based nu au fost nicicand mai importante ca acum in atingerea acestui obiectiv”, afirma  Mike Spanbauer, vice presedinte cercetari NSS Labs.

Rezultatele si review-ul NNS Labs pot fi accesat la:

https://www.nsslabs.com/company/news/press-releases/nss-labs-announces-group-test-results-for-enterprise-epp-socially-engineered-malware-and-exploits-evasions/

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii