fbpx

Solutiile de retelistica Extreme transforma orasul Troy intr-un oras inteligent


Platforma de Retelistica a Extreme Ofera Orasului Troy din Alabama Conectivitate Standardizata pentru 10.000 de Dispozitive in 70 de Locatii.

Confruntandu-se cu o crestere a numarului de dispozitive tehnologice utilizate de catre rezidenti, vizitatori si angajati, orasele recurg la solutii wireless si cablate pentru a spori eficienta operationala, a promova cresterea economica si a imbunatati calitatea vietii cetatenilor. Pentru a sustine rolul sau crescut in punerea la dispozitie a solutiilor unitare de retelistica wireless catre orasele inteligente, Extreme Networks (NASDAQ: EXTR) a anuntat in luna iulie a acestui an ca orasul Troy, Alabama, a ales tehnologia de retea completa prin intermediul software-ului Extreme pentru a oferi conectivitate fiabila, rapida si securizata in 70 de locatii. Ca rezultat, orasul Troy si-a extins programul BYOD pentru a gazdui mai mult de 10.000 de dispozitive cu fir si fara fir, cu fiabilitate sporita de retea de-a lungul zonelor, inclusiv in parcuri, amenajari recreationale, la biblioteca publica si in complexele pentru oameni in varsta.

Cu dorinta de a eficientiza platforma retelistica a orasului, Troy si-a inlocuit echipamentul de retelistica de la Cisco, Juniper si altii, cu solutia tehnologica completa de la Extreme. In urma deciziei Troy de a standardiza cu Extreme, orasul si-a crescut redundanta, ceea ce este extrem de important pentru departamentul de politie si pentru operatiunile sale 911, intrucat timpul de nefunctionare al retelei nu mai reprezinta o preocupare. Standardizarea retelisticii a simplificat, de asemenea, operatiunile si pentru personalulul IT al orasului Troy, generand astfel o reducere a costurilor si a timpului pentru angajatii Troy.

Aspecte-cheie

  • Orasul Troy foloseste software-ul ExtremeManagement™ pentru management eficientizat, vizibilitate si control al solutiilor de retelistica cu cablaj si wireless pentru intreprinderi. Ambele solutii sunt sustinute de sistemul fundamental de operare de retea al Extreme, ExtremeXOS, care ofera performanta ridicata si trasaturile multiple pentru fiecare mediu unic.

  • De asemenea, Troy a standardizat si simplificat platforma de comutare prin ExtremeSwitching pentru a pune la dispozitie conectivitate rapida si fiabila pentru 70 de locatii, inclusiv pentru parcurile sale, amenajarile recreationale, pentru Complexul Colley Senior si pentru Biblioteca Publica Troy.

  • Reteaua Troy a functionat fara piedici cu ajutorul ExtremeSwitching si a crescut de la 30 de switch-uri in 20 de locatii, la peste 100 de switch-uri in 70 de locatii cu functionare continua si zero timp de nefunctionare

  • Extreme a instalat un inel de 10 Gig in jurul orasului, astfel incat toate departamentele, inclusiv EMS si pompierii, sa se poata conecta direct la retea cu redundanta completa

  • Switch-urile Extreme au permis orasului sa implementeze o tehnologie inteligenta astfel incat sa poata monitoriza de la distanta consumul de apa si electricitate si sa controleze iluminatul inteligent. Urmatorul proiect al Troy cu Extreme va instala camere AP in jurul orasului pentru securitate sporita.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii