fbpx

Solutiile de video-conferinta Polycom distribuite de Veracomp castiga premiul Internet Telephony


POLYCOM® RealPresence Trio ™ primeste premiul Produsul anului 2016 INTERNET TELEPHONY

Solutia RealPresence Trio este primul hub inteligent pentru colaborare in grup care transforma telefonul de conferinta intr-un sistem de voce, partajare continut si sistem video si care se potriveste in orice mediu. Pe langa performanta audio, participantii pot sa-si asocieze cu usurinta dispozitivele mobile sau laptop-urile la solutia RealPresence Trio pentru a partaja continutul in calitate HD si de a adauga apeluri video la calitate HD.

TMC premiaza inovatia adusa in tehnologie.

“Imi face o deosebita placere sa acord Premiul Anului companiei Polycom pentru angajamentul sau de excelenta si inovatie”, a declarat Rich Tehrani, CEO, TMC. “In opinia judecatorilor nostri, Polycom RealPresence Trio s-a dovedit a fi printre cele mai bune solutii pentru comunicare si tehnologii disponibile pe piata”

TMC este o companie de media integrata la nivel global. TMC publica mai multe reviste inclusiv CUSTOMERINTERNET TELEPHONY, M2M Evolution si Cloud Computing. TMCnet are mai mult de 1,5 milioane de vizitatori unici in fiecare luna si este o sursa principala de stiri si articole pentru industria comunicatiilor si tehnologiei.

Polycom
Polycom

Polycom ajuta organizatiile sa dezlantuie puterea colaborarii umane. Peste 400.000 de companii si institutii din lumea intreaga sfideaza distanta prin solutii sigure video, de voce si de continut de la Polycom, pentru a creste productivitatea, viteza de lansare pe piata, pentru a furniza ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii