fbpx

Solutiile Extreme Networks au obtinut titlul Customers’ Choice in 2019


Gartner Peer Insights a colectat evaluari din partea beneficiarilor de solutii de networking pentru centrele de date.

Specialistii IT au evaluat pozitiv orietarea catre client, maturitatea portofoliului si usurinta in utilizare a solutiilor Extreme Networks, care au obtinut titlul Customers’ Choice for Data Center Networking cu un rating de 4.7 din 5 si peste 200 de recenzii.

Gartner defineste furnizorii de solutii de retelistica dedicata pentru centrele de date ca fiind cei care ofera solutii hardware si / sau software care furnizeaza conectivitate in principal in centrele de date enterprise. Titlul Customers’ Choice se bazeaza pe feedback si evaluari ale profesionistilor utilizatorilor finali care au experienta in achizitionarea, implementarea si / sau utilizarea solutiilor sau serviciilor.

Solutiile Extreme dedicate centrelor de date, ExtremeSwitching ™, Extreme Fabric Automation si software-ul Extreme Management Center ™, asigura automatizare, vizibilitate si flexibilitatea necesara pentru ca transformarea digitala sa devina realitate. Utilizatorii finali au mentionat dedicarea Extreme in a asigura succesul clientilor, calitatea superioara a suportului general si hands-on, precum si un set complet de caracteristici tehnice si un nivel ridicat de maturitate a solutiilor – motivele cheie pentru alegerea Extreme.

„Solutia este completa si matura, permitand organizatiei noastre sa realizeze o infrastructura de retea sigura si usor de gestionat. Informatiile furnizate in reteaua noastra permit o rezolvare mai rapida a problemelor si o mai buna planificare si luarea deciziilor atunci cand vine vorba de reproiectarea si extinderea infrastructurii noastre existente „- Analist sisteme informatice, Educatie.

„Am lucrat cu solutii de networking mostenite de la Nortel / Avaya destul de mult timp si am fost foarte incantat cand acestea s-au integrat si s-au dezvoltat sub brandul Extreme. Tehnologiile conclucreaza excelent chiar si pe arii largi, cum sunt cele interconectate ale unui campus, WAN si ale unui centru de date, tratandu-le ca o unitate si nu ca medii care trebuie lipite impreuna. ” – Specialist in inginerie tehnica, Asistenta medicala.

„Servicii de suport ireprosabile pentru clienti – rapide si eficiente. O echipa de vanzari care asista clientul in fiecare etapa a implementarii. Comunicare permanenta vizand optiunile de instruire si actualizarile.” – Administrator de retea, Guvern.

Solutiile Extreme Networks au obtinut un scor mediu din partea clientilor de 4.7 din 5, cel mai ridicat scor inregistrat pe o audienta semnificativa (peste 200 de evaluari, in cazul solutiilor Extreme Networks). Pentru Extreme Networks acesta este cel de-al doilea an consecutiv cand obtine titlul Customers’ Choice pe solutii de networking dedicate centrelor de date din partea Gartner Peer Insights.

Vezi aici evaluarile specialistilor.

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii