fbpx

Solutiile Extreme Networks: Customer’s Choice conform 2020 Gartner Peer Insights


Solutiile Extreme Networks wired si wireless de acces la infrastructura LAN au fost desemnate Customer’s Choice conform Gartner Peer Insights 2020. Compania a primit un rating de 4,6 din 5 in luna februarie a acestui an, din partea clientilor din mai multe verticale, inclusiv asistenta medicala, educatie si telecomunicatii.

 

Gartner defineste piata solutiilor wired si wireless de acces la infrastructura LAN ca incluzand producatorii care furnizeaza hardware si software de retea wired sau wireless prin care dispozitivele se conecteaza la reteaua LAN. Distinctia Customer’s Choice oferita de Gartner Peer Insights se bazeaza pe feedback si evaluari ale profesionistilor care au experienta directa in achizitionarea, implementarea si / sau utilizarea produsului sau serviciului.

Solutiile wireless si wired de acces la infrastructura LAN oferite de Extreme Networks, inclusiv access point-urile ExtremeWireless™, tehnologia ExtremeSwitching™ si ExtremeApplications™, precum ExtremeCloud™ IQ, ExtremeAnalytics™ si ExtremeControl™– fac toate parte din portofoliul Extreme Elements™ – care ofera organizatiilor acces simplificat, management superior, control total si vizibilitate superioara asupra retelei.

Utilizatorii finali au mentionat performantele si fiabilitatea solutiilor Extreme, usurinta de implementare folosind cloud si calitatea superioara a suportului tehnic, ca fiind principalele motive in alegerea Extreme Networks.

Am parteneriat cu Extreme Networks in cadrul unui proiect de actualizare a infrastructurii de retea, trecand de la o solutie clasica bazata pe servicii de retea la o solutie moderna orientata pe aplicatii. Continuitatea a fost o necesitate pentru noi, iar Extreme Networks a fost capabil sa rezolve aceasta cerinta cu profesionalism si expertiza.” – Arhitect de retea, in domeniul asistenta medicala.

Nu m-am gandit niciodata ca ma voi dispensa de echipamentele de retea cu care am fost obisnuit si cu care ma simt confortabil, dar odata ce am inceput sa folosesc solutiile Extreme Networks si am interactionat cu oamenii din spatele acestor solutii, am inteles valoarea adaugata suplimentara, dincolo de performanta si fiabilitate pe care le-am considerat cerinte obligatorii. ” – CTO, in domeniul educatie.

Pe langa distinctia de Customer’s Choice in 2020, solutiile wired si wireless de acces la infrastructura LAN oferite de Extreme Networks se pozitioneaza, de doi ani consecutiv, ca Lider in Cadranul Magic Gartner pe acest segment de solutii.

Informatii preluate din portalul PR Newswire.

Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

Extreme Networks
Extreme Networks

Extreme Networks este producator de top de solutii de networking, care se adreseaza unei game largi de clienti cu o infrastructura cu fir, dar si wireless. De la companii de tip corporatii precum producatori, comercianti, institutii financiare, utilitati si centre de sanatate, la universitati ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii