fbpx

Solutiile F5 accelereaza tranzitia ISP-urilor la IoT, 5G si tehnologii NFV


F5 Networks a anuntat recent o noua serie de solutii cu capabilitati IoT, 5G si NFV in contextul apropiatului eveniment Mobile World Congress (MWC). Aceste solutii sunt gandite special pentru a sustine companiile de tip service provider sa ruleze mai rapid, mai inteligent si in conditii de siguranta sporita noile tehnologii implementate. Oferta de solutii F5 este dedicata in special rezolvarii provocarilor legate de traficul ingreunat de extinderea serviciilor 5G si de prezenta tot mai consistenta a IoT – atat la nivel de consumator, cat si la nivel de business.

“Service providerii pierd tot mai mult din coeziunea hardware si software pe masura ce in retea sunt adoptate sisteme de virtualizare si automatizare,” afirma Kara Sprague, Primvicepresedinte si Director general al Diviziei Application Delivery Controller in cadrul F5 Networks. “Solutiile F5 sunt construite special pentru a putea asigura consolidarea si optimizarea functiilor retelei, reducand costul total al proprietatii si facilitand securitatea end-to-end si multi-layer care include dispozitivele, reteaua si aplicatiile care ruleaza in infrastructura IT.”

Stirea F5 vine in contextul in care, la nivel mondial, service providerii se adapteaza rapid la noile realitati digitale. Conform unei analize recente realizate de F5 (2018 State of Application Delivery report) mai bine de jumatate din service providerii interogati (55%) considera ca IoT este cea mai importanta tendinta care va marca urmatorii pana la 5 ani. Aproximativ 83% dintre acestia afirma ca deruleaza proiecte de transformare digitala, iar 56% dintre aceste proiecte au influentat semnificativ sistemul IT si procesele de automatizare.

Noile solutii F5 dedicate service providerilor includ lansarea globala a echipamentelor BIG-IP®  din Seria i15000, furnizand performanta si securitate la cel mai inalt nivel serviciilor care ruleaza in retea. Avand cel mai ridicat throughput de layer 4 fata de orice alta solutie competitoare de tip delivery appliance, seria i15000 permite consolidarea diferitelor servicii intr-un singur dispozitiv—care include load balancing, optimizare TCP/IP, controlul traficului, capabilitati DDoS, CGNAT, DNS, si firewall—in Gi LAN sau in data center.

In plus, F5 reduce riscurile asociate cu tranzitia la 5G datorita unui acord privind licentierea si a optiunilor de subscriptii virtuale. Solutiile sunt disponibile si in varianta iSeries Cloud-Ready, permitand clientilor sa coreleze mai bine investitiile realizate astazi la nevoile viitoare.

Stirea completa este disponibila pe pagina producatorului.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii