fbpx

Solutiile firewall de la FORTINET, preferate de specialisti


Solutiile Fortinet au primit titlul “Choice for Enterprise Network Firewall” acordat de Gartner Peer Insights 2018. Alegerea Gartner Peer Insights se bazeaza pe clasarea furnizorilor de catre utilizatorii finali, luand in considerare atat numarul de recenzii, cat si evaluarile globale ale acestora.

Peste 700 de clienti Fortinet, companii din diverse industrii precum, sanatate, educatie, sectorul guvernamental si servicii financiare au contribuit la selectarea producatorului pentru acest titlu. Recunoasterea calitatilor oferite de solutiile Fortinet reflecta eforturile permanente ale producatorului de a oferi cel mai inalt nivel de calitate produselor si serviciilor sale de securitate.

Solutiile Fortinet au fost apreciate nu doar de clientii si beneficiarii acestora. In paralel cu interogarea companiilor, analistii Gartner au realizat propriile sale evaluari inca din iunie 2017, incluzand aici diverse analize de tip Cadrane Magice* dedicate unor tehnologii specifice. Ca atare, recunoasterea solutiilor Fortinet vine atat din partea ‘publicului’, cat si a ‘criticilor’, ceea ce face ca titlul recent obtinut sa fie cu atat mai valoros.

Pentru specialisti si profesionisti care activeaza in domeniul IT, rapoartele Gartner reprezinta un reper important in analiza si evaluarea solutiilor si tehnologiilor din piata.

*Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls, 10 iulie 2017
Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, 24 ianuarie 2018
Magic Quadrant for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure, 17 octombrie 2017
Magic Quadrant for Unified Threat Management (SMB Multifunction Firewalls), 20 iunie 2017
Magic Quadrant for Web Application Firewalls, 7 august 2017
Magic Quadrant for Security Information and Event Management, 4 decembrie 2017

Stirea completa, incluzand evaluari si opinii ale clientilor Fortinet, este disponibila pe site-ul producatorului.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii