fbpx

Sonnenhof Gruppe achiziționează serviciile Infortrend


Sonnenhof Gruppe, unul dintre furnizorii de top din Germania de servicii holistice pentru pensionari, a achizitionat solutiile de inalta performanta Infortrend EonStor DS si Microsoft Hyper-V ca solutia perfecta pentru a satisface nevoile de stocare ale aplicatiilor lor de baze de date si de e-mail.

In urma update-ului extensiv al softului de data center, Sonnenhof Gruppe avea nevoie de un nou sistem de stocare cu performante superioare si care sa fie compatibil, in acelasi timp, cu data center-ul virtual Microsoft Hyper-V. Pentru a veni in intampinarea acestor cerinte, au folosit solutia de stocare small form factor (SFF) cu integrare SSD de la Infortrend – EonStor 4024B, care livreaza performante de 600K IOPS end-to-end, totul durand numai 2 zile pentru a configura si testa solutia in datacenterul virtual.

Tobias Kohs, consultant IP la Sonnenhof Gruppe a declarat: „Performanta per ansamblu a depasit asteptarile noastre, atat in ceea ce priveste banda cat si IOPS, chiar si inainte de optimizarea sistemului InforTrend. Instalarea hardware-ului si setarea serverelor cluster Microsoft Widows si mediile Hyper-V au fost atat de simple, incat am economisit 50% din timpul necesar configurarii altor sisteme.”

Lin Teddy, directorul general al Infortrend Europe a declarat: „Solutiile noastre de stocare sunt cunoscute pentru performantele lor ridicate si compatibilitatea cu o varietate de medii de virtualizare. Suntem fericiti ca am fost in masura sa depasim asteptarile Sonnenhof Gruppe si le dorim mult succes cu noul lor centru de date. ”

Penru a citi povesea Sonnenhof , dati click aici.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii