fbpx

Sunteti pregatiti pentru GDPR?


Permanenta digitalizare si globalizare a economiei devine din ce in ce mai dependenta de controlul și prelucrarea datelor cu caracter personal.

In timp ce acest lucru creeaza oportunitati enorme pentru afaceri, determina si o constientizare si o preocupare crescanda a publicului fata de importanța protectiei datelor cu caracter personal.

GDPR se aplica oricarei organizatii din orice tara care colecteaza, stocheaza sau prelucreaza datele cu caracter personal ale rezidentilor din UE.

Downloadati Fortinet White Paper „Preparing for the General Data Protection Regulation” pentru o perspectiva de nivel inalt a viitoarelor reglementari cu accent pe unele cerinte cheie si articole continute in regulament si pentru a vedea cum Fortinet Security Fabric va poate sprijini nevoile cu solutiile si tehnologiile adecvate.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii