fbpx

Sunteti pregatiti pentru planul viitorului oras inteligent?


Un oras este ca o fiinta umana. Fiecare parte a orasului este similara cu fiecare organ al corpului uman.

Arhitectura ICT a orasului este similara sistemului nervos al corpului uman. Se extinde la fiecare colt al orasului pentru a realiza cunoasterea omniprezenta si controlul operatiunilor orasului oricand.

Creierul este complex si misterios. In medie, procesează 5.2G de informatie pe secunda si reactioneaza in decurs de 0.3 secunde.

Creierul ajusteaza organele si lucreaza cu ele pentru a forma o creatura organica unificata.

Huawei se angajeaza sa construiasca sistemul nervos pentru orase si sa le faca sa devina organice. Sistemul va evolua continuu pentru a rezolva problemele emergente citadine.

Sunteti pregatiti pentru planul viitorului oras inteligent? 1


Vreti sa aflati despre cele mai recente solutii Smart City?

Cel de-al 7-lea Congres Mondial Expo Smart City va avea loc in perioada 14 – 16 noiembrie 2017, la Barcelona. Huawei va explora tema „Leading New ICT, Crearea unui sistem nervos inteligent al orasului”, prezentand propriile solutii Smart City, precum si pe cele ale ale partenerilor sai.

Aceste solutii includ Centrul Inteligent de Operatiuni pentru guvern, educatie, asistenta medicala, electricitate, transport, Oras Sigur, apa, administratie municipala, campus si agricultura inteligenta.

Fiti la curent cu ultimele solutii inteligenta si cu se va intampla in Spania, participand online la acest eveniment.

Drumul catre Barcelona este la doar un click distanta:

https://e.huawei.com/topic/smartcity-scewc2017-en/index.html?utm_campaign=scewc2017q4&utm_medium=edm&utm_source=hwedm&source=eebghq176209

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii