fbpx

Switchurile Huawei premiate pentru capacitatile de Open SDN


La Interop Tokyo 2016, switchurile Huawei pentru data centere au primit premiul Best of Show Award Grand Prix in cadrul ShowNet.

ShowNet este o demonstratie in cadrul Interop, fiind  recunoscuta ca o ocazie importanta de verificare a interoperabilitii intre echipamentele multi-furnizor. Expozanti din intreaga lume au demonstrat cele mai noi tehnologii si produsele lor, testandu-si solutiile intr-un mediu de retea reala. Huawei a prezentat arhitectura deschisa SDN compusa din switchurile CE8860 și CE6800 si a verificat functionalitatile VXLAN si EVPN ale switch-urilor, care pot fi folosite pentru realizarea unor retele bazate pe SDN pentru utilizarea atat in DataCenter-ere cat si intre DataCentere diferite.

După realizarea unei evaluari cuprinzatoare, echipa de experti a acordat  premiul Best of Show Award Grand Prix capacitatilor SDN deschise ale switch-urilor Huawei CloudEngine. Acest premiu este o mare recunoastere a deschiderii si a interoperabilitatii solutiilor SDN pentru centre de date de la Huawei.

Huawei CE8860 este primul switch Top of Rack (ToR) din industrie bazat pe noul standard 25GbE dezvoltat de catre IEEE802.3. Acesta are 4 sloturi care ofera flexibilitate in utilizarea cardurilor cu interfete GE, 10GE, 25 GE, 40GE si 100GE. Huawei CE6800 este un switch Etherent ce ofera performante marite, densitate mare de porturi si o latenta foarte mica. Cu o arhitectura hardware dezvoltata, switch-ul asigura cea mai mare densitate de interfete 10GE/25GE din piata, cu uplink-uri pe interfete 40GE/100GE. Huawei CE8860 si CE6800 suporta functionalitati extinse utilizate in mod normal in DataCentere cum ar fi VXLAN, EVPN, Fibre Channel over Ethernet (FCoE) si suport pentru TRILL. In plus acestea ofera functionalitati  de scripting si pot functiona cu Huawei Agile Controller folosind  protocoale open source cum ar fi OpenFlow pentru a construi un DataCenter cu functionalitati de rezilienta, adaptat nevoilor noi de business si bazat pe standarde deschise.

Pentru mai multe informatii despre switchurile CloudEngine, va rugam sa accesati: https://e.huawei.com/en/products/enterprise-networking/switches/data-center-switches

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii