fbpx

Template-uri noi pentru ASM


F5 a publicat pe DevCentral seturi noi de template-uri pentru F5 ASM (WAF). Noile sabloane au fost create pentru a simplifica procesul de configurare al: Sharepoint 2013 si mai vechi MS Exchange Server 2013 si mai vechi WordPress Joomla Drupal Scopul acestora este aplicarea politicilor, ajustarea unor posibile rezultate fals pozitive si trecerea la modul

F5 a publicat pe DevCentral seturi noi de template-uri pentru F5 ASM (WAF). Noile sabloane au fost create pentru a simplifica procesul de configurare al:

  • Sharepoint 2013 si mai vechi
  • MS Exchange Server 2013 si mai vechi
  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal

Scopul acestora este aplicarea politicilor, ajustarea unor posibile rezultate fals pozitive si trecerea la modul de blocare.

Foarte important: Trebuie sa adaugati manual orice url care ruleaza cu AJAX sau XML si sa aplicati profilurile de continut corespunzatoare

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii