fbpx

Tenable lanseaza prima platforma din industrie pentru gestionarea vulnerabilitatilor de securitate bazate pe risc


Tenable®, compania Cyber Exposure, a lansat in februarie Tenable.ep, prima platforma din industrie de management al vulnerabilitatilor, bazata pe risc, conceputa pentru a se modifica pe masura ce cerintele de calcul dinamic se schimba.

Tenable lanseaza prima platforma din industrie pentru gestionarea vulnerabilitatilor de securitate bazate pe risc 1Tenable.ep combina produsele de top ale companiei – Tenable.io® Vulnerability Management, Tenable.io Web Scanning, Tenable.io Container Security si Tenable Lumin – intr-o singura platforma, permitand clientilor sa vada toate activele si vulnerabilitatile lor intr-un singur dashboard alaturi de indicatorii cheie privind amenintarea, exploatarea si prioritizarea. Mai mult, modelul de licentiere unic, flexibil bazat pe active al Tenable.ep permit companiilor sa aloce in mod dinamic licente pentru toate tipurile de active in functie de suprafata lor de atac unica si de a le modifica pe masura ce mediul lor se schimba.

Capacitatea de a crea rapid si de a conecta activele moderne la mediul corporativ este esentiala pentru transformarea digitala si initiativele de lucru de acasa. Dar modelele de tarifare a securitatii cibernetice concepute pentru activele on-premises pot obliga companiile sa aleaga intre evaluarea unui tip de activ fata de altul, percepand frecvent taxe pentru evaluarea activelor cloud sau a aplicatiilor web. Tenable.ep rezolva aceasta provocare cu o singura licenta care ofera clientilor o flexibilitate de neegalat pentru a adopta o abordare holistica, mai degraba decat fragmentara, a gestionarii vulnerabilitatilor. Fie ca este o aplicatie web, o instanta cloud, o imagine de container, un remote worker sau un server traditional, fiecare activ conteaza exact la fel. Platforma include, de asemenea, implementarea nelimitata a scanerelor locale Nessus si a aplicatiilor web, fara costuri suplimentare.

Tenable a ridicat stacheta in materie de securitate cibernetica. Cu Predictive Prioritization, Tenable a ajutat companiile sa evolueze de la incercarea de a rezolva totul la adoptarea unei abordari bazate pe riscuri care se concentreaza pe remedierea a ceea ce este mai important. Evaluarea fara frictiuni a eliminat barierele din calea vizibilitatii unificate a activelor cloud. Acum, cu Tenable.ep, compania simplifica modul in care activele disparate sunt evaluate, astfel incat organizatiile sa-si poata face un management al vulnerabilitatii in mod holistic.

Tenable
Tenable

Solutiile de securitate Tenable Network Security sunt concepute pentru detectarea si identificarea riscurilor si vulnerabilitatilor de sistem. Solutiile ofera clientilor o vizibilitate neintrerupta pentru activitatile din retea sau a resurselor supra-expuse, permitandu-le sa ia masuri in timp ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii