fbpx

TeraExchange protejeaza retelele private prin serviciul F5 de Cloud-Scrubbing


Unitatea de executie a transferurilor financiare TeraExchange avea nevoie sa isi protejeze reteaua privata de atacurile DDoS care ii puteau afecta reputatia si afacerea. Folosind solutia de protejare F5 Silverline DDoS, TeraExchange le-a asigurat clientilor si partenerilor sai un nivel ridicat al disponibilitatii serviciilor.

Provocarile in afaceri

TeraExchange este o unitate de executie a transferurilor financiare licentiata si controlata federal, care ofera contracte NDF (non-deliverable forward), transferuri pe rata dobanzii (interest-rate swap), transferuri de riscuri de credit (credit-default swap), si instrumente derivate pe titluri de proprietate (equity derivatives). Compania, ce are sediul in New Jersey, a creat prima platforma bitcoin pentru instrumente derivate, precum si primul – dar si singurul, pana acum – index Bitcoin controlat.

Solutia

TeraExchange a lucrat impreuna cu un partener din domeniul ingineriei de retele care i-a sugerat sa arunce o privire la solutia Silverline DDoS Protection— un serviciu de cloud-scrubbing livrat prin platforma bazata pe cloud-ul F5 Silverline. TeraExchange a fost impresionata de capacitatea serviciului de a detecta, identifica si diminua amenintarile in timp real si de a redistribui traficul legal catre TeraExchange.

TeraExchange a ales modelul de protectie Always On, fiindca pana si atacul cel mai scurt i-ar putea perturba pe clienti si n-ar oferi destul timp pentru ca traficul sa fie trimis apoi catre serviciul Silverline. „Trebuia sa ne mentinem indexul la un nivel de functionare optim, fara intreruperi”, afirma Jenkins, CEO TeraExchange „pentru ca acuratetea si increderea in datele noastre sunt totul pentru clientii nostri”.

Dupa o scurta perioada de pregatire, serviciul Silverline DDoS Protection a functionat perfect. „Am avut parte de cateva zile de activitate intensa (n.tr. de atacuri), pe care F5 le-a diminuat foarte bine. Nu au putut sa ne perturbe traficul deloc”, declara Jenkins. „Iar dupa o vreme atacurile s-au oprit, pur si simplu. Ca si cum oamenii rai au stiut ca nu mai au cum sa patrunda si s-au dus in alta parte sa deranjeze pe altcineva.”

Beneficiile

Folosind solutia de protejare Silverline DDoS Protection pentru apararea impotriva atacurilor la reteaua sa privata, TeraExchange a asigurat disponibilitatea serviciilor sale si si-a intarit reputatia, bucurandu-se in acelasi timp de o vizibilitate crescuta si de sprijin tehnic din partea expertilor de securitate de la Centrul de Operatiuni de Securitate F5 (COS).

Protejeaza retelele private; asigura disponibilitatea

Dupa activitatea initiala ce a urmat imediat dupa instalarea solutiei Silverline DDoS Protection, TeraExchange nu a mai avut parte de alte tentative de atac. Asigurarea disponibilitatii si increderea in serviciile pe care TeraExchange le furnizeaza reprezinta un fapt esential pentru companie si partenerii sai. „O parte din clientii nostri consituie alte structuri de transfer cu clienti proprii”, mai spune Jenkins, „iar acestia nu ar activa pe o platforma de transferuri pe care nu se simt confortabil, deci lucrul acesta este unul vital pentru afacerea noastra.”

Folosind serviciul de protejare Always On Silverline DDoS Protection, Jenkins are incredere ca TeraExchange va continua sa ofere serviciile de care au nevoie clientii si partenerii sai. „E ca si cum ai un caine de paza foarte rau in curte”, spune Jenkins. „Nimeni nu mai incearca sa intre pe poarta fiindca tuturor le e frica de caine. E bine sa ai un caine din acesta afara.”

Ofera vizibilitate in profunzime asupra atacurilor

Unul din cele mai mari beneficii ale solutiei Silverline DDoS Protection a fost Portalul pentru Clienti F5 care are o interfata simpla, unde Jenkins poate gestiona serviciile si poate primi in timp real raportarile cu privire la atacuri, incluzand informatii despre tipul si dimensiunea activitatii, adresa de origine IP, vectorii, precum si toate actiunile intreprinse de COS in procesul de anulare a efectelor. „Inainte de F5, nu aveam aproape deloc vizibilitatea in profunzime asupra atacurilor”, spune Jenkins. „Acum ma loghez in fiecare zi in portalul pentru clienti numai ca sa fiu sigur ca toate sistemele opereaza asa cum se asteapta TeraExchange si clientii nostri.”

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii