fbpx

TEST – LifeSize: teleconferinte in cloud


Solutia de video-conferinta in cloud LifeSize a aparut la trei luni dupa intoarcerea in LifeSize a lui Craig Malloy, CEO.

logo

Pe parcursul celor doi ani, in care a stat departe de Lifesize, Maloy a fost tot timpul atent la piata de videoconferinta care evolua rapid si a avut idei despre solutiile pe care vendorii trebuiau sa le adopte pentru a putea raspunde nevoilor in schimbare.

Reintors la Lifesize, Maloy isi pune ideea in practica si astfel ia nastere Lifesize Cloud, o solutie care diferentiaza clar compania de competitorii tot mai multi din industrie.

Veracomp s-a decis sa faca propriul review al acestui produs. Partener in acest demers ne-a fost IT Channel.  Rezultatul reivew-ul este acum disponibil pe:

https://itchannel3.itchannel.ro/test-lifesize-teleconferinte-in-cloud/

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii