fbpx

Thales extinde capacitatea de gestionare a accesului cu SafeNet Trusted Access


Bazata pe solutia sa premiata de autentificare multi-factor, SafeNet Trusted Access- STA, este o solutie intuitiva de management al accesului care simplifica gestionarea accesului cloud si web prin politici de single sign-on si politici bazate pe scenariu.

Companiile care doresc sa-si extinda implementarea aplicatiilor cloud si web in intreaga organizatie intampina obstacole in gestionarea eficienta a identitatii online si a securitatii accesului. SafeNet Trusted Access a aparut tocmai pentru a simplifica managementul identitatii in cloud si pentru a elimina problemele determinate de gestionarea parolelor atat pentru responsabilii IT, cat si pentru utilizatori.

Cu noile capacitati de gestionare a accesului SafeNet Trusted Access, companiile au un control si o vizibilitate mai buna asupra bunurior stocate in cloud, cu o securitate sporita, usurinta in utilizare si capabilitati de securitate automatizate pentru a reduce amenintarile atacurilor bazate pe identitate.

Conform raportului Thales din 2019, Thales Access Management Index, majoritatea (97%) dintre liderii IT considera ca gestionarea accesului in cloud este necesara pentru a continua adoptarea lor in cloud si aproape toti (94%) si-au schimbat politicile de securitate in ceea ce priveste gestionarea accesului din cauza unei cresteri in cazul incalcarilor de securitate din ultimele 12 luni. Cu autentificare adaptiva si controale flexibile de gestionare a accesului, reprezentantii CISO si ofiterii de risc pot securiza toate punctele de acces si pot obtine informatii permanente despre evenimentele de acces la aplicatii si cloud.

SafeNet Trusted Access este o solutie de gestionare a accesului bazata pe cloud, care combina confortul conectarii unice cu securitatea accesului granular, permitand companiilor sa simplifice si sa protejeze accesul la aplicatii web si cloud. De fiecare data cand un utilizator se conecteaza la o aplicatie cloud, SafeNet Trusted Access valideaza identitatea utilizatorului, evalueaza politica de acces care trebuie aplicata si apoi aplica nivelul adecvat de autentificare cu Smart Single Sign-On. Cu un control si o vizibilitate mai bune in ecosistemul lor cloud, SafeNet Trusted Access ajuta companiile sa previna incalcarea datelor, sa migreze in siguranta in cloud si sa simplifice conformitatea cu reglementarile in vigoare.

Pandemia a avut o serie de efecte devastatoare, dar daca ne uitam la gradul de digitalizare al intregului mediu de business, putem afirma ca a avut si un efect pozitiv : A accelerat transformarea digitala  pe intregul nivel european, companiile schimbandu-si rapid programele de digitalizare si fiind pe cale de a realiza in cateva luni ceea ce le-ar fi luat in mod normal ani de zile. 8 din 10 companii au grabit unele programe de transformare digitala in acest an si 79% isi reinventeaza modelul de afaceri si se indreapta tot mai mult spre cloud. Acelasi lucru este valabil si pentru Romania. Este insa important de stiut ca nu toate aplicatiile bazate pe cloud au protocoale de acces. STA elimina necesitatea oricarei administrari suplimentare si permite implementarea unui acces conditionat sigur si autentificare intensificata cu un singur management integrat al accesului, ” afirma Mircea Murgu, Regional Sales Manager (Authentication Products – CEE Region), Thales.

SafeNet Trusted Access poate fi, la cerere, testata prin Veracomp Europe, distribuitor in Romania Thales. Contacti-ne pentru orice informatie, prezentare sau demo a solutiei SafeNet Trusted Access STA.

Gemalto
Gemalto

Gemalto este producator de solutii de securitate digitala. Solutiile Gemalto protejeaza si controleaza accesul la date critice prin autentificarea accesului, a tranzactilor si a obiectelor, criptarea datelor si administrarea securizata a criptarii. Cu 14.000 de angajati si o cifra de afaceri de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii