fbpx

Top 10 activitati care merita inregistrate si distribuite


Utilitatea inregistrarii unei videoconferinte nu se rezuma la simpla posibilitate de a arhiva intalniri ce pot fi ulterior (re)vizionate. Lifesize Record and Share asigura o plaforma prin care fisierele video pot fi vizionate sau distribuite, si extinde in mod categoric posibilitatile de utilizare.

Iata o lista a primelor 10 cele mai importante modalitati prin care se poate creste nivelul de implicare al angajatilor, folosind optiunile de inregistrare si distribuire oferite de Lifesize.

  1. Declaratia de intentie a companiei – Companiile pun mare pret pe principii, misiune si viziune care ghideaza strategia de business. Acest mesaj-concept poate prinde viata printr-un video in care un reprezentant din conducerea companiei va prezenta, personal, cum intelege apartenenta la companie.

  2. Figuri cunoscute – Mai ales in companiile mari, este dificil sa iti cunosti toti colegii. Dar cel putin in ceea ce priveste echipa manageriala, asocierea numelor importante cu o imagine cunoscuta poate fi extrem de utila, mai ales daca se doreste o mai buna conectare si comunicare in cadrul companiei.

  3. O imagine de ansamblu asupra produselor sau afacerii – Indiferent daca afacerea se bazeaza pe vanzare de produse retail, servicii sau consultanta, un scurt film de prezentare generala a produselor pe care se bazeaza afacerea Dvs, va oferi oricarui angajat – si in special celor mai noi – un mesaj consistent. Daca dejà exista un PowerPoint® – cu care, cei mai multi dintre noi suntem obisnuiti, inregistreaza prezentarea acestuia si pune filmul la dispozitia colegilor. Este mult mai eficient si personal!

  4. Istoricul companiei – Decat o lista neutra cu ani si evenimente, aduna intr-o conferinta video toti fondatorii si lasa-i sa povesteasca despre companie si cele mai importante evenimente. Este grozav sa asculti povestile unor oameni valorosi, intamplari sau afaceri de succes – chiar de la cei care sunt sau au fost actorii principali.

  5. Un altfel de buletin informativ – Buletinele informative electronice tip text se apropie de termenul de expirare; daca nu sunt aruncate la gunoi de diverse filtre de e-mail, sunt sanse mari ca destinatarul sa o faca implicit, prin necitire. Inregistreaza stirile in format video, fii creativ si introdu in acest format diversi invitati prin intermediul comunicarilor video la distanta.

  6. Turul virtual al cladirii – Ai incercat vreodata sa combini Lifesize Record and Share cu un iPad® si un Segway? E simplu, la indemana si nu solicita eforturi mari de nici un fel. Poti face inregistrari dinamice si totusi neobositoare. Inregistrarea poate fi apoi pusa la dispozitia tuturor angajatilor pentru a-i ajuta sa afle unde se afla diverse birouri si faciliati existente in cladire.

  7. Cum se face – Cum sa foloseste un card, cum sa face logarea in intranet sau conectarea la o imprimanta. Sunt tot felul de intrebari si detalii legate de procesele uzuale. Cu LifeSize toate raspunsurile pot lua forma unei indrumari video usor de parcurs si de utilizat.

  8. Etichetari Social Media – Sunt déjà ani buni de cand platformele de social media au devenit parte integranta a comunicarii noastre zilnice. Un ghidaj in aceasta mare de informatii se poate dovedi extrem de util si poate contribui pozitiv la comunicarea generala a organizatiei.

  9. Orare si meniuri – Un exercitiu de sinceritate va dovedi faptul ca una din preocuparile noastre zilnice este “ce mancam astazi”. O inregistrare cu orarul si meniul cantinei va fi extrem de utila pentru toti angajatii care se vor decide mai usor si vor pierde mai putin timp cu acest subiect.

  10. Prezentarea noilor angajati – Fata de un email de ‘bun venit’, o scurta inregistrare video in care sa se prezinte si sa spuna cu ce se vor ocupa, va face ca noii angajati sa ramana in memoria colegilor.

Inregistrarea si distribuirea fisierelor video cu Lifesize Record and Share poate contribui semnificativ la imbunatirea proceselor uzuale si a activitatilor zilnice.

Pentru a consulta articolul original, dati click aici.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii