fbpx

Transformarea digitala accelerata prin vizibilitatea si controlul complet al aplicatiilor


F5 a lansat recent noi solutii care asigura un nivel de sporit de control si vizibilitate a aplicatiilor, pe intregul ciclu de viata a acestora. Noile solutii ofera companiilor o imagine completa asupra perfomantei si sanatatii aplicatiilor, impreuna cu controale integrate de gestionare a traficului, securitatii si API pentru a actiona pe baza acestor informatii, identificand noi modalitati de a reduce cheltuielile operationale si de a reduce costurile de timp.

 

Pentru majoritatea organizatiilor, furnizarea de noi experiente solide digitale clientilor si angajatilor lor necesita asocierea capabilitatilor dintr-un mix de arhitecturi traditionale si moderne de aplicatii si medii de infrastructura. Pe masura ce organizatiile adopta strategii multi-cloud, acest peisaj devine tot mai divers si mai complex. Plecand de la premisa ca aplicatiile sunt cele mai importante active ale organizatiilor digitale si ca organizatiile nu dispun de suficiente instrumente care sa permita o gestionare eficienta a acelor active, F5 se concentreaza pe solutionarea acestei divizari – iar vizibilitatea end-to-end centrata pe aplicatie este primul pas. Scopul este ca organizatiile sa poata oferi experiente digitale diferentiate, performante si sigure.

“Astazi, aproape orice organizatie isi accelereaza eforturile de transformare digitala, dar nu au suficienta vizibilitate asupra aplicatiilor pe care le ruleaza, cu atat mai putin asupra performantei sau sigurantei acestora”, afirma Kara Sprague, EVP si directorul general al BIG-IP in cadrul F5. „Aplicatiile, traditionale si moderne, obtin multe avantaje in a fi distribuite in mediile locale, cloud sau microservice, dar aceasta distributie fragmenteaza adesea vizibilitatea si capacitatea de control. F5 da proprietarilor de aplicatii, dezvoltatorilor si operatorilor IT posibilitatea de a realiza automizarea si telemetria necesare pentru rezolvarea eficienta a problemelor, identificarea zonelor de amenintare si furnizarea de noi functii digitale in cateva minute, nu in zile sau saptamani.”

F5 a introdus trei oferte complementare pentru a oferi vizibilitate superioara, analize actionabile, gestionare automata a traficului si securitate la nivelul intregului portofoliu de aplicatii al unei organizatii:

  • F5 Beacon – O noua oferta SaaS, Beacon ofera platforma ideala pentru o vizibilitate veritabila a aplicatiei end-to-end, oferind informatii actionabile pentru a facilita depanarea si luarea deciziilor pentru proprietarii de aplicatii si profesionistii din operatiunile IT. Beacon ingereaza fluxuri de date de telemetrie din mai multe surse, cum ar fi serviciile BIG-IP, NGINX si F5 Cloud, precum si tehnologii terte pentru a oferi o vizualizare end-to-end a topologiilor, dependentelor, experientei utilizatorului, sanatatii si performantei aplicatiilor . In plus, Beacon Insights, printr-o platforma deschisa si scalabila, ajuta la rezolvarea provocarilor asociate cu detectarea anomaliilor, analiza cauzelor-sursa, vizibilitatea si conformitatea securitatii. Beacon se diferentiaza de alte solutii din spatiul de monitorizare si analiza prin faptul ca este centrat pe aplicatie, orientand datele si analizele in jurul unitatii unei aplicatii, permitand organizatiilor sa-si concentreze eforturile pe imbunatatirea performantei aplicatiei end-to-end si experienta utilizatorului final
  • BIG-IQ 7.1 – Fiind cea mai cuprinzatoare solutie de analiza, orchestrare si management central pentru serviciile de aplicatii BIG-IP ale F5, functiile BIG-IQ includ gestionarea serviciilor de aplicatii, tablourile de bord specifice securitatii si integrari stranse cu the F5 Automation Toolchain. Cu BIG-IQ, echipele operationale obtin vizibilitate in ceea ce priveste starea generala de sanatate, statusul si performanta livrarii aplicatiilor BIG-IP si asupra serviciilor de securitate intr-un tablou de bord centrat pe aplicatie. Aceasta ultima versiune permite vizibilitatea serviciilor de aplicatii vechi, eficientizeaza fluxurile de lucru de management si adauga noi functionalitati de management al securitatii.
  • NGINX Controller 3.4 – Platforma de livrare si performanta a aplicatiilor NGINX ofera un set larg de servicii pentru load balancing, analitice si API management in si intre cloud. Cu o abordare centrata pe aplicatie, aceasta versiune a NGINX Controller imbunatateste analiticile pe aplicatie si imbunatateste capabilitatile API declarative, asigurandu-se ca NetOps, DevOps si alte echipe pot gestiona sarcini pe intreg ciclul de viata al aplicatiei. Drept urmare, intreprinderile obtin un timp mai scurt de lansare pe piata datorita fluxurilor de lucru colaborative integrate in liniile CI / CD prin apeluri API sau GUI actualizate.

Aceste trei noi oferte sunt menite sa integreze capabilitati din intregul parcurs al aplicatiilor. Beneficiile comune sunt:

  • Vizibilitate completa asupra functiilor aplicatiilor dinamice, pentru experiente digitale optime
  • Combina functii de vizibilitate si control pentru a imbunatati rezultatele de business
  • Simplifica implementarea unui nivel avansat de control pentru SaaS si aplicatii bazate pe containere

 

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii