fbpx

Transport inteligent


Congestia traficului si accidentele rutiere reprezinta probleme majore in toata lumea. Succesul economic duce la dezvoltarea oraselor, ceea ce genereaza, la randul sau, un trafic mai intens. In fiecare an, pierderile economice cauzate de congestia traficului reprezinta aproximativ 2% din PIB-ul global si peste 30 de milioane de accidente rutiere cauzeaza decesul sau ranirea a

Congestia traficului si accidentele rutiere reprezinta probleme majore in toata lumea. Succesul economic duce la dezvoltarea oraselor, ceea ce genereaza, la randul sau, un trafic mai intens. In fiecare an, pierderile economice cauzate de congestia traficului reprezinta aproximativ 2% din PIB-ul global si peste 30 de milioane de accidente rutiere cauzeaza decesul sau ranirea a 1,3 milioane de oameni.

Lipsa unor metode de gestionare „inteligenta” a transportului si lucrarile de intretinere rutiera regulate sunt de vina pentru multe din aceste probleme.

Huawei a colaborat cu partenerii sai si a lansat solutia inovativa Smart Transportation Solution. Solutia ofera o gama larga de infrastructuri ICT – inclusiv centre de date, dispozitive de retea agile si supraveghere video – pentru a dezvolta o platforma cuprinzatoare de gestionare a mijloacelor de transport. Solutia integreaza eficient controlul indicatoarelor rutiere, ePolice, punctele de verificare, colectarea datelor privind fluenta traficului si sistemele de directionare a traficului. Utilizarea unor solutii de gestionare a mijloacelor de transport stiintifice, pe baza de informatii si inteligente este vitala pentru reducerea presiunii asupra politistilor si pentru imbunatatirea transportului rutier urban. Elementele majore ale Smart Transportation Solution sunt:

Sistem cuprinzator de senzori de trafic: foloseste platforma Huawei Intelligent Video Surveillance (IVS) pentru a integra numeroase sisteme IT dintr-un oras; sisteme de supraveghere video, directionare a traficului, controlul indicatoarelor rutiere si colectarea datelor privind fluenta traficului.

Platforma de control unificat al traficului prin cloud: foloseste centrul de date cloud pentru trafic Huawei pentru a dezvolta o platforma de control al traficului integrata. Platforma pe baza de cloud asigura partajarea si gestionarea flexibila a datelor de trafic si aplicatii care permit controlul eficient si colaborarea vizualizata.

Colectarea inteligenta a dovezilor privind incidentele din trafic: Un sistem ePolice colecteaza si computerizeaza dovezi precise de incalcari ale regulilor de trafic. Acest lucru nu doar ca imbunatateste siguranta traficului si optimizeaza conditiile de trafic, dar sporeste constientizarea de catre soferi a necesitatii respectarii legislatiei rutiere. Controlul de urgenta a traficului in timp real: Foloseste sistemul de videoconferinta cu teleprezenta Huawei pentru a dezvolta o platforma de control de urgenta unificata. Platforma contribuie la programarea fortelor de politie pentru a raspunde mai rapid la incidentele din trafic.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii