fbpx

Trend Micro castiga premiul „VMware Global Partner Innovation”


Trend Micro Incorporated (TYO: 4704; TSE: 4704), lider global in solutii de securitate cibernetica, a anuntat ca a primit premiul global „VMware 2016 Global Partner Innovation” pentru categoria „ISV Tehnic”. Compania Trend Micro a fost recunoscuta la evenimentul VMware Partner Leadership Summit 2017, care a avut loc la Ranchos Palos Verdes, California.

„Imi face placere sa acord premiul Global Partner Innovation de anul acesta unui grup select de parteneri, pentru eforturile lor exceptionale din 2016”, a declarat Ross Brown, vicepresedinte senior, Worldwide Partners and Alliances, VMware. „VMware acorda cu mandrie titlul de Partener al Anului companiei Trend Micro si speram sa avem in continuare o colaborare fructuoasa”.

Din 2011, compania Trend Micro a fost recunoscuta in fiecare an de VMware cu titlul de Partener pentru Japonia. Acesta este primul an in care compania a primit premiul de Partener Tehnic Global. Castigatorii premiului Global VMware Partner Innovation au fost recunoscuti in 21 de categorii pentru performanta exceptionala si realizarile deosebite din 2016.

„Avem un istoric indelungat de inovatie si succes cu VMware,” a declarat Partha Panda, vicepresedinte pe probleme de dezvoltare corporativa si de afaceri la Trend Micro. „Cu peste 10 ani in urma, am creat un parteneriat pentru a aduce securitatea moderna in centrele de date definite pe baza de software si in cloud, iar de atunci ne-am imbunatatit relatia in mod continuu. Am avut multe succese pe parcurs in ceea ce priveste inovatia produselor comune, activitatea de vanzari si colaborarea in suportul tehnic si suntem deosebit de mandri ca am primit un premiu care recunoaste soliditatea parteneriatului nostru”.

Trend Micro Deep Security™, powered by XGen™, a fost dezvoltat si optimizat in mod specific pentru a spori securitatea clientilor VMware din intreaga lume. Centrele de date moderne care folosesc produse VMware pot sa-si protejeze complet mediile cloud hibride impotriva celor mai recente amenintari, fara a-si incetini operatiunile de afaceri. In plus, Trend Micro si-a integrat recent solutia Mobile Security for Enterprises cu produsul VMware Airwatch, pentru a proteja organizatiile impotriva dispozitivelor mobile nesecurizate.

Despre VMware Partner Leadership Summit

VMware Partner Leadership Summit 2017 a oferit partenerilor VMware oportunitatea de a interactiona cu directorii VMware si colegii din domeniu pentru a explora oportunitatile de afaceri, studiile de caz ale clientilor, practicile privind solutiile si bunele practici privind parteneriatele. Un eveniment la care participarea a fost exclusiv pe baza de invitatie, VMware Partner Leadership Summit 2017 a oferit partenerilor resursele necesare pentru dezvoltarea si executarea planurilor go-to-market in 2017 si ulterior. Evenimentul s-a incheiat cu ceremoniile de acordare a premiilor care au recunoscut realizarile exemplare din ecosistemul Partenerilor VMware.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii