fbpx

Trend Micro lupta impotriva ransomware


Consumatorii ingrijorati de amenintarea on-line tot mai intalnita, numita ransomware, au un aliat serios in Trend Micro in aceasta lupta.

Compania a infiintat o linie fierbinte si un centru de resurse ransomware pentru a-i informa pe consumatori asupra ransomware-ului, oferind sfaturi cu privire la modul in care acestia se pot proteja sau raspunde la atacuri.

Suportul tehnic gratuit este disponibil prin apel la 1-877-558-7363, USA, intre 05:00 – 8:00 PT, de luni pana vineri. Sunt de asemenea oferite si instrumente gratuite de indepartare a ransomware-ului pentru a ajuta la recuperarea datelor criptate.

Pentru mai multe informatii despre combaterea ransomware-ului, download-ul uneltelor si informatii pentru prevenirea atacurilor viitoare, vizitati: https://www.trendmicro.com/us/home/consumer-ransomware/index.html .

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii