fbpx

Trend Micro, leader in Cuadrantul Magic Gartner 2016


Trend Micro Incorporated, lider global in solutii si programe software de securitate, a anuntat  plasarea in segmentul “Liderilor” al Cuadrantului Magic al Gartner Inc. pentru Platforme de Protectie a Terminalelor1 pe baza ‘completitudinii viziunii’ si a ‘capacitatii de executie’ pentru oferta sa EPP, protejand terminalele si serverele utilizatorilor. Compania a fost numita de Gartner lider

Trend Micro Incorporated, lider global in solutii si programe software de securitate, a anuntat  plasarea in segmentul “Liderilor” al Cuadrantului Magic al Gartner Inc. pentru Platforme de Protectie a Terminalelor1 pe baza ‘completitudinii viziunii’ si a ‘capacitatii de executie’ pentru oferta sa EPP, protejand terminalele si serverele utilizatorilor. Compania a fost numita de Gartner lider in solutii de securitate pentru companii din 20022. In acest an Trend Micro s-a plasat cel mai la dreapta in cuadrantul liderilor pentru complexitatea viziunii sale.

Gartner-Magic-Quadrant-EPP

“Pe masura ce amenintarile continua sa evolueze in ceea ce priveste sofisticarea si agresivitatea, noi am facut o prioritate din investitia in protejarea completa a terminalelor de generatie viitoare pentru a ajuta companiile globale sa tina pasul” a spus Kevin Simzer, vicepresedinte executiv, vanzari, marketing si dezvoltare afaceri in cadrul Trend Micro. “Indiferent de implementarea hibrida, cloud sau la fata locului, optiunile dovedite pentru terminale ale Trend Micro corespund nevoilor de afaceri ale clientilor nostri. Credem ca plasarea noastra in Cuatrantul Magic al Gartner intareste nu doar faptul ca eforturile noastre actuale sunt la obiect, dar si ca viziunea noastra pentru viitor va continua sa contribuie la gestionarea unor provocari complexe.”

Solutiile de securitate Trend Micro ofera companiilor o protectie completa impotriva amenintarilor si securitatea datelor in orice dispozitiv si aplicatie pentru a apara terminalele in medii cloud, hibride si fizice. Cu securitate stratificata si informatii despre amenintari in timp real oferite printr-o interfata supla, solutiile sunt pozitionate in mod unic pentru a face fata amenintarilor in continua schimbare intampinate de companiile globale.

Pentru informatii suplimentare despre solutiile de securitate Trend Micro si accesul la Cuadrantul Magic pentru raportul privind Platformele de Protectie a Terminalelor, vizitati https://resources.trendmicro.com/Gartner-Magic-Quadrant-Endpoints.html.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii