fbpx

Trend micro, lider in raportul Gartner pentru platformele de Endpoint Protection


Dallas, februarie, 2017 - Trend Micro Incorporated a anuntat ca a fost plasat ca lider in cadranul Magic Quadrant pentru capacitatea de executie si viziune pentru platformele de protecție Endpoint (PPE). Compania a fost clasata de Gartner pe aceasta pozitie pentru categoria solutiilor de securitate enterprise inca din 2002.

Gartner MQ EPP Lockup 2017Trend Micro protejeaza endpointurile cu tehnologia XGen ™, noua sa clasa de protectie endpoint, fiind primul producator care a introdus tehnica de inalta fidelitate machine learning, alaturi de o multitudine de tehnici de aparare trans-generatii in abordarea sa – analizand in mod unic atat fisierele inaine de executie, cat si in timpul rularii pentru a le bloca pe cele cu intentii negative.

“Credem ca un proces de securitate eficient necesita un set de tehnici de aparare eco-generatii impotriva amenintarilor. Plasarea noastra in cel mai inalt si departat colt din cadranul liderilor este o recunoastere a abordarii noastre ca vizionar de securitate”, a declarat Kevin Simzer, vicepresedinte executiv, vanzari, marketing si dezvoltare Trend Micro. “Pozitionarea noastra ca lider pe parcursul a atatia ani de zile demonsreaza capacitatea unica Trend Micro de a oferi cele mai recente tehnologii si dezvoltarea permanenta a tehnicilor necesare pentru combarea amenintarilor viitoare.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii