fbpx

Trend Micro obtine scorul perfect din procentul de 100% al detectarii incalcarilor in 2017


Nevoia de aparare solida si fiabila impotriva amenintarilor este esentiala pentru operatiunile de zi cu zi si devine mai importanta pe masura ce atacurile de inalt profil continua sa creasca. Trend Micro Incorporated (TYO: 4704; TSE: 4704), lider global in solutii de securitate informatica, a atins un scor perfect din procentul de 100% al detectarii incalcarilor in raportul privind Sistemul de Detectare a Incalcarilor al NSS Labs. Acest lucru marcheaza al patrulea an consecutiv in care NSS Labs a recomandat Trend Micro.

Un mod esential de a compara furnizorii de solutii este prin intermediul ratei lor de detectare a fraudelor, un domeniu in care s-au confruntat cinci dintre cele sapte companii testate de catre NSS. Trend Micro a obtinut un scor de 100 % in detectarea fraudelor, pozitionand compania în topul cuadrantului de detectare a incalcarilor. Rezultatele NSS Labs dovedesc ca Trend Micro furnizeaza in mod fiabil clientilor protectia necesara pentru a pastra datele critice in siguranta si pentru a detecta amenintarile care se misca in cadrul retelei.

„Datele vorbesc de la sine, suntem foarte mandri de faptul ca solutiile noastre ofera clientilor protectie“, a declarat Steve Quane, vicepresedinte executiv Network Defense si Hybrid Cloud Security, Trend Micro. „Continuam sa fim lideri in industrie in prevenirea amenintarilor, protectia si remedierea fraudelor.“

Deep Discovery de la Trend Micro a atins un scor de eficienta in securitate de 100%, cu cel mai rapid timp de detectare a atacurilor dintre toate produsele testate“, a declarat Vikram Phatak, CEO al NSS Labs. „Nu exista nicio indoiala ca Deep Discovery ar trebui să fie pe lista scurta pentru oricine ia in considerare o solutie de Breach Detection.“

Cu abordarea sa de securitate stratificata, Trend Micro si in special Deep Discovery Inspector™ si-au imbunatatit continuu eficienta si au redus in mod semnificativ costul total de proprietate. In ultimii cativa ani, costurile au scazut de la 240$ per Mbps protejati la sub 40$ pe Mbps protejati in medie.

Reteta principala pentru prevenirea integrata avansata a amenintarilor necesita doua ingrediente esentiale, Deep Discovery cuplat cu TippingPoint Next-Generation Intrusion Protection System. Impreuna, acestea protejeaza datele critice, aplicatiile si infrastructura impotriva atacurilor cunoscute, necunoscute si nedivulgate care rezulta din punctele finale catre centrele de date si retele.

Pentru a accesa Raportul privind sistemul de detectare a incalcarilor al NSS Labs, dati click aici.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii