fbpx

Trend Micro si NXP au colaborat la Computex 2016


Recentul targ de tehnologie Computex 2016 din Taipei (May 31-June 4) a marcat o colaborare de exceptie intre Trend Micro si NXP® Semiconductors N.V. Obiectivul: proiectul dedicat functiei de virtualizare a retelei (NFV) capacitate de tehnologia DPI (Deep Packet Inspection). “Prin introducerea NFV,  securitatea nu mai este limintata la retelele on-premises si deschide noi oportunitati furnizorilor

Recentul targ de tehnologie Computex 2016 din Taipei (May 31-June 4) a marcat o colaborare de exceptie intre Trend Micro si NXP® Semiconductors N.V. Obiectivul: proiectul dedicat functiei de virtualizare a retelei (NFV) capacitate de tehnologia DPI (Deep Packet Inspection).

“Prin introducerea NFV,  securitatea nu mai este limintata la retelele on-premises si deschide noi oportunitati furnizorilor de telefonie si internet,” afirma Dr. Terence Liu, Vicepresednte, Grupul pentru tehnologii de aparare a retelei, Trend Micro. “De peste 27 de ani, am furnizat clientilor nostri tehnologii la cel mai inalt nivel, am inovat si am dezvolat solutii pentru retele de ultima generatie, asa cum este si cazul NFV.”

Tehnologia Trend Micro dedicata DPI asigura o securitate completa a reletei si a functiilor de management al acesteia, cum ar fi virtualizarea, controlul parental si calitatea serviciilor (QoS), si a fost adoptata intr-o varietate de produse – de la routere casnice, pana la sisteme complete de IPS sau noua generatie de firewall-uri. Integrarea vCPE este optimizata pentru procesoarele NXP’s QorIQ® LS2085A pentru a putea asigura performanta superioara in mediile enterprise.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii