fbpx

Trend Micro si Veracomp la Cybersecurity, Sibiu


Probabil unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de cybersecurity, Trend Micro va participa, la invitatia organizatorilor, la a 4-a editie a Conferintei Cybersecurity care se va desfasura la Sibiu, intre 14-16 septembrie.

In aceasta luna, reprezentantii Trend Micro vor fi prezenti la Sibiu pentru a sustine in fata audientei modul in care tehnologiile producatorului abordeaza domeniul securitatii cibernetice. Trend Micro are o experienta impresionanta de 25 de ani in domeniu si dispune de o echipa de 1200 de specialisti in intreaga lume care contribuie la dezvoltarea solutiilor. Desemnata “Cea mai buna companie de securitate” in 2015 de catre SC Magazine, si premiata in acelasi an pentru “15 ani de rezultate de exceptie in urma testelor de securitate” de catre ICSA Labs, Trend Micro a reusit sa isi consolideze pozitia sa in piata in 2016, prin finalizarea achizitiei Tipping Point.

“In anul de gratie 2016, anul santajului online, amenintarile de tip Ransomeware continua sa creasca, depasind cu 172% aceeasi perioada a anului trecut. Aceste atacuri devin din ce in ce mai sofisticate si mai prevalente si credem ca vor cauza si mai multe daune pe masura ce ne apropiem de sfarsitul anului. Companiile pot reduce riscurile de infectii de tip ransomware prin “virtual patching” si prin investitia in solutii de securitate stratificate care protejeaza fisierele, traficul de web sau email. De asemenea, se recomanda sa-si educe angajatii cu privire la riscurile carora se expun cand manipuleaza emailuri si documente suspicioase”, declara Paul Ursu Product Manager Trend Micro, Veracomp.

“Trend Micro are o experienta vasta in domeniul securitatii cibernetice si, de-a lungul timpului, a confirmat, nu numai la testele independente, dar cel mai important in siturile clientilor, faptul ca are solutii mature, complet adaptate necesitatilor actuale, capabile sa raspunda si sa solutioneze rapid si eficient amentintarile sofisticate la adresa securitatii cibernetice. Sunt onorat sa ma prezint, la Sibiu, in fata unei audiente cunoscatoare si exigente, cu un portofoliu de tehnologii si solutii inovatoare,” afirma Michał Jarski, Regional Sales Director CEE, Trend Micro.

Veracomp va fi alaturi de Trend Micro la Cybersecurity Conference pe toata perioada conferintei. Invitam cu aceasta ocazie partenerii din regiune sau companiile interesate de solutiile Trend Micro sa ni se alature, o excelenta ocazie de a actualiza informatii si de a face schimb de experinta!

Ne vedem, in curand, la Sibiu!

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii