fbpx

Trend Micro si VMware colaboreaza pe segmentul de solutii enterprise pentru securitate mobila


Trend Micro s-a alaturat recent Aliantei pentru Securitate Mobila VMware. Scopul acestei aliante este de a integra solutiile enterprise de securitate mobila cu VMware Workspace ONE si VMware AirWatch.

Amenintarile de securitate mobila sunt in permanenta crestere: de la 2 milioane de amenintari unice in 2014, la 34 de milioane de amenintari unice in 2017, doar pana la aceasta data. Liderii IT se confrunta cu provocari fara precent; in contextul in care numarul de endpoint-uri mobile este in crestere, administrarea si protejarea infrastructurilor enterprise necesita noi abordari. Pentru un aport cat mai consistent la imbunatatirea securitatii mobile, Trend Micro s-a alaturat recent la VMware MSA (Alianta pentru Securitate Mobila) si a anuntat integrarea solutiei sale enterprise de securitate mobila cu VMware Workspace ONE™ si VMware AirWatch®.

Obiectivul acestui parteneriat tehnologic este de a oferi clientilor acces rapid la informatiile legate de managamentul amenintarilor si al dispozitivelor mobile, dintr-o singura consola. Prin integrarea solutiilor Trend Micro cu cele VMware, clientii vor beneficia de o securitate superioara a datelor de business in fata amenintarilor mobile, prin aplicarea unor standarde si politici de securitate dedicate dispozitivelor mobile.

Trend Micro Mobile Security for Enterprise asigura protectia datelor si securitatea dispozitivelor mobile, in conditiile in care mobilitatea a devenit o caracteristica recurenta a fortei de lucru, in cele mai multe industrii. Mobile Security for Enterprise identifica cu usurinta orice dispozitiv mobil neprotejat, indica pe tabloul de securitate dispozitivele compromise si ia imediat masurile necesare.

Trend Micro Smart Protection Network identifica, la nivel global, sursele atacurilor de securitate prin intermediul unei aplicatii speciale de cercetare si avand senzori speciali. Pe baza datelor colectate si a informatiilor inteligente de securitate, administratorul poate dezvolta politici si standarde de complianta cu VMware Workspace ONE si VMware AirWatch. Odata create, aceste politici pot fi atribuite sau impuse catre unul sau mai multe dispozitive mobile. Toate datele legate de amenintarile informatice sau incalcari ale regulilor de securitate, inclusiv incercarea unui utilizator de instala aplicatii malitioase, sunt ulterior trimise catre VMware AirWatch pentru a fi incluse in panoul de securitate.

Mai multe detalii despre alianta dintre Trend Micro si VMware, gasiti aici.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii