fbpx

„Un integrator cu experienta garanteaza ca solutia de videoconferinta livrata este configurata si exploatata corect” Interviu cu George Boboc, GBC Exim


Cu 14 ani de experienta, GBC Exim este unul dintre integratorii consacrati de solutii profesionale audio video, videoconferinta, dezvoltare infrastructura AV, integrare si control. Compania a dezvoltat o platforma proprie B2B dedicata dealerilor si partenerilor si investeste intr-un model de distributie cu valoare adaugata. Partener al Veracomp din 2010, GBC Exim promoveaza pe piata locala

Cu 14 ani de experienta, GBC Exim este unul dintre integratorii consacrati de solutii profesionale audio video, videoconferinta, dezvoltare infrastructura AV, integrare si control. Compania a dezvoltat o platforma proprie B2B dedicata dealerilor si partenerilor si investeste intr-un model de distributie cu valoare adaugata.

Partener al Veracomp din 2010, GBC Exim promoveaza pe piata locala solutiile Lifesize si aduce o alternativa cloud la sistemele traditionale de videoconferinta. Cum evolueaza piata locala de videocolaborare dar si care sunt oportunitatile pentru un furnizor ca Lifesize, ne dezvaluie George Boboc, Executive Manager GBC Exim.

Citeste restul articolului >>

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii