fbpx

Un nivel fara precedent al DR could


Solutia Arcserve UDP asigura RPO si RTO rapid pentru procesele de backup si recuperare din dezastre realizate in cloud. Platforma imbunatatita este ideala pentru companii medii si mari.

Arcserve a transformat tehnologia achizitionata de la Zetta in ceea se numeste generic „near-zero downtime” disaster recovery in cloud. Mai exact, Arcserve afirma ca poate asigura un obiectiv de 5 minute – timp necesar pentru recuperare si de 15 minute recovery point objective pentru date, sisteme si aplicatii protejate cu Arcserve Unified Data Protection (UDP) Cloud Direct.

Arcserve a achizitionat furnizorul de cloud DR Zetta in iulie 2017, consolidandu-si astfel portofoliul de solutiii de recuperare din dezastre direct-to-cloud si tehnologia de backup.
Arcserve UDP Cloud Direct este destinat in principal companiilor medii si de nivel enterprise care doresc sa isi asigure procesele de disaster recovery sub forma de serviciu (DRaaS) sau cele de backup ca serviciu (BaaS) beneficiind contactual de un nivel premium al acestor servicii.

„Companiile medii au, in general, pretentii comparabile cu zona enterprise, pentru ca au nevoie sa reintre in posesia datelor in doar cateva minute,” afirma Christophe Bertrand, vicepresedinte Arcserve in cadrul departamentului de marketing de produs. „Ca noutate, oferim posibilitatea de a sincroniza datele la fiecare 15 minute. Nici un alt furnizor nu face acest lucru direct in cloud.”

Arcserve UDP Cloud Direct asigura orchestrare si failback initiind recuperarea prin utilizarea unei secvente de evenimente predeterminate cu failback incremental, care permite utilizatorilor sa continue sa ruleze sistemele in cloud chiar daca pe fundal sunt administrate procese de falback secvential.

Arcserve, desprins din CA Technologies in 2014, a achizitionat Zetta pentru a realiza o integrare de tehnologie in bine-cunoscutele sale platformele Arcserve UDP. Tehnologiile Zetta furnizeaza BaaS si DRaaS atat pentru mediile fizice, cat si pentru cele virtuale. Brandul comercial Zetta a fost inlocuit cu Arcserve.

„Am reusit aceasta performanta in numai 5 luni,” afirma Bertrand in legatura cu integrarea Zetta. ” Acum oferim posibilitatea de a atenua in mod semnificativ impactul unui eveniment. Si vom adauga capabilitati care vor reduce tot mai mult acest impact. Aceasta solutie este destinata companiilor medii si a celor mari descentralizate.”

Phil Goodwin, director de cercetare pentru sistemele de stocare si practica software in cadrul IDC, a declarat ca studiile indica faptul ca piata de protectie a datelor este in crestere cu 5,4% pe an, iar piata DRaaS creste cu peste 20% anual. Goodwin a declarat ca Arcserve „vizeaza zona de varf a pietei de protectie a datelor, iar aceasta este o piata cu o crestere rapida si extrem de competitiva. In masura in care Arcserve va reusi sa atraga ca parteneri furnizorii de servicii cloud, succesul este garantat „.

Vezi sursa articolului.

Arcserve
Arcserve

Arcserve este producator de top de software si solutii de management al infrastructurii IT, cu o expertiza extinsa pentru toate tipurile de medii IT – de la mainframe si distributie, de la virtual la cloud. Solutiile Arcserve permit clientilor sa administreze si sa securizeze infrastructura ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii