fbpx

Un nou star: Lifesize® Phone™ HD


Va invitam sa faceti cunostinta cu noua centrala de comanda pentru salile dvs. de conferinta. Combinata cu Lifesize® Cloud si un sistem Lifesize Icon, Lifesize Phone HD asigura o experienta inegalabila de comunicare video.

Daca ecranul senzorial al Lifesize Phone HD pare la fel de usor de folosit precum telefonul mobil, exista un motiv intemeiat. Interfata cu utilizatorul este inspirata de cele mai bune din spatiul mobil, de testarea de catre clienti si feedbackul pietei. Designul permite o interactiune bine gandita si practica, iar ecranul principal ofera acces facil la majoritatea functiilor obisnuite, in timp ce meniurile permit o deplasare sigura prin toate ecranele.

Caracteristicile cheie ale Lifesize Phone HD sunt:

Conferinta atotcuprinzatoare. Tot ce aveti nevoie pentru a va desfasura conferinta audio, video si web

Simplitatea ecranului senzorial. Partajati continut, lansati apeluri, alaturati-va unor reuniuni, schimbati dispuneri si controlati telefonul cu camera Lifesize.

Calitate audio maxima in clasa de produse respectiva. Tehnologia avansata cu formare de fascicule dirijeaza microfoanele catre persoana care vorbeste, pentru a reduce zgomotul nedorit din sala.

Prezentare in sala. Chiar daca trebuie doar sa prezentati un material altor persoane din aceeasi sala de conferinta, Lifesize Phone HD va permite sa faceti acest lucru, de asemenea.

Lifesize Phone HD va simplifica reuniunile aducand toate functiile de conferinta esentiale chiar la varful degetelor.

 

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii