fbpx

Un nou tip de licentiere BIG-IP VE Enterprise


La sfarsitul saptamanii trecute, F5 a anuntat disponibilitatea unui nou tip de Contract de Licenta (ELA) BIG-IP Virtual Edition (VE). ELA F5 este conceput sa ofere agilitate in realizarea unei infrastructuri multi-cloud mari, in mod rapid si eficient, intr-un contract pe 3 ani aliniat la bugetele OpEx ale clientilor. ELA F5 foloseste BIG-IQ License Manager pentru a permite clientilor sa-si autoimplementeze BIG-IP VE. Sunt, de asemenea, incorporate servicii de suport premium si actualizari de software.

ELA F5 este un abonament anual care permite clientilor sa implementeze servicii F5 oriunde si oricand au nevoie, creandu-si sau extinzandu-si in mod dinamic infrastructura IT in functie de nevoile de business. Cu acest tip de abonament de licenta pe trei ani, clientii se pot angaja la o cheltuiala anuala minima pe trei ani pentru servicii de aplicatii si securitate, cu posibilitatea de extindere ulterioara. Tariful anual este ajustat pentru urmatorii ani pe baza utilizarii din anul precedent. Daca bugetul anual este depasit, clientul nu va fi penalizat cu o rambursare retroactiva.

Pentru mai multe informatii privind noul tip de contract de licentiere F5, va rugam sa ne contactati.

F5 Networks
F5 Networks

Application delivery and security services The F5 portfolio of enterprise-grade application services ensures that apps are fast, available, and secure—across any on-premises or multi-cloud environment. F5 ofera puncte strategice de control in infrastructura IT, permitand organizatiilor ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii