fbpx

Un nou tool de automation content navigator este acum disponibil prin Red Hat


Ansible Automation Platform 2: automation content navigator.

Red Hat Ansible Automation Platform 2 vine cu mai multe componente cheie noi ca parte a experientei generale a dezvoltatorilor. Unul din ele este si mediul de executie a automatizarii, introdus pentru a oferi un mediu predictibil in timpul rularii automatizarii. Toate mediile de colectare sunt continute in mediul de executie pentru a va asigura ca automatizarea creata in mediile de dezvoltare ruleaza la fel ca in mediile de productie.

Construirea mediilor de executie este acum mai usoara cu introducerea tool-ului de construire a mediului de executie (ansible-builder) inclus in Ansible Automation Platform, in timp ce actualizarile pentru controlerul de automatizare ajuta echipele IT sa valorifice mediile de executie.

Avand in vedere trecerea catre executarea containerizata a automatizarii, fluxul de lucru pentru dezvoltarea automatizarii si instrumentele preexistente trebuie reimaginate. Pe scurt, ansible-navigator inlocuieste ansible-playbook si alte utilitare ansible- * `din linia de comanda.

Cu toate acestea, ansible-navigator este mai mult decat un alias la ansible-playbook. Ansible-navigator este introdus ca o aplicatie exclusiv pentru dezvoltarea si executarea automatizarii. Ansible-playbook a fost de mult unul dintre primele utilitare care este afisat intr-un mediu automat Ansible. Bazandu-se pe usurinta de utilizare, navigatorul expune rularile de automatizare in detaliu. Ansible-navigator permite, de asemenea, inspectarea mai multor aspecte ale mediului, inclusiv medii de executie a automatizarii, inventare, colectii, module si multe altele prin utilizarea subcomenzilor.

Automation content navigator se adreseaza dezvoltatorilor de automatizare-oameni care creeaza sarcini automatizate cu module disponibile sau care migreaza rolurile in colectii, ori cei care dezvolta module de la baza. Navigatorul de continut ruleaza ca o interfata de utilizator textuala si arata excelent in cadrul unei sesiuni de terminal, chiar si in timp ce ruleaza in editori de cod cunoscuti cu panouri de terminal incluse.

Pentru a afla mai multe despre noile caracteristici si componente Ansible Automation Platform, puteti consultati pagina de prezentare generala a produsului Red Hat Ansible | Automation Platform. De asemenea, puteti consulta noul ghid interactiv Red Hat Red Hat Ansible Automation Platform 2.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii