fbpx

Un plus de siguranta cu solutiile de securitate endpoint Trend Micro™ XGen™


Recent, Trend Micro a anuntat disponibilitatea noii suite de solutii de securitate endpoint XGenTM. Securitatea endpoint a evoluat dramatic in ultimii 25 de ani. Daca initial vorbeam de antvirus, apoi de malware si spam, odata cu cresterea impactului tehnologic asupra proceselor de business s-a produs si o explozie a atacurilor informatice, iar intregul peisaj IT

Recent, Trend Micro a anuntat disponibilitatea noii suite de solutii de securitate endpoint XGenTM. Securitatea endpoint a evoluat dramatic in ultimii 25 de ani. Daca initial vorbeam de antvirus, apoi de malware si spam, odata cu cresterea impactului tehnologic asupra proceselor de business s-a produs si o explozie a atacurilor informatice, iar intregul peisaj IT s-a modificat pentru a putea raspunde eficient noilor tipuri de amenintari, permanent mai sofisticate si mai versatile, precum phishing-ul, atacurile tintite, malware-ul mobil sau atacurile de tip ransom.

Nu mai departe de 15 septembrie 2016, un singur atac ransomware a produs ravagii, afectand peste 100.000 de computere pe zi. In combinatie cu volumul impresionant de atacuri totale inregistrate zilnic (peste 500.000 de noi amenintari) aceasta situatie de fapt face ca organizatiile si companiile din intreaga lume sa fie nevoite sa faca eforturi sustinute si substantiale pentru a pastra integritatea datelor si pentru a ramane protejate in cadrul infrastructurii IT. Se stie, nu exista nivel de securitate 100%, insa specialistii se straduiesc ca acest nivel sa fie cat mai ridicat, dezvoltarea tehnologiilor de securitate cibernetica fiind o prioritate in domeniu.

XGen se doreste un reper pentru tot ceea ce inseamna cumul de know-how, experienta si tehnologie in domeniul securitatii cibernetice. “Numele XGen indica tocmai o abordare peste generatii, fiind construit pe ani de experienta si avand rolul de a furniza clientilor un nivel superior de securitate,” afirma Eva Chen, Chief Executive Officer, in cadrul Trend Micro. “Folosim Smart Protection Network, cu un motor care se foloseste de inteligenta acumulata in ani de experienta in domeniul securitatii.”

XGen Endpoint Security este disponibil in prezent ca parte a solutiilor Trend Micro Smart Protection Suites. Suitele integreaza o gama larga de solutii de securitate de tip endpoint, email si web gateway cu caracteristici mentinte sa asigure utilizatorilor o mai buna protectie in desfasurarea activitatilor zilnice. Office Scan XG este noua solutie de securitate pentru endpointuri. Fata de predecesorul sau, Office Scan 11, noua solutie XG are multe feature-uri noi, printre care: imbunatatiri la protectia ransomware si introducerea modelului  Machine Learning la nivel de endpoint.

Trend Micro are peste 28 de ani de experienta si peste 155 de milioane de endpoint-uri protejate, continuand sa demostreze determinarea de a mentine un standard ridicat al inovatiei in materie de securitate endpoint. Din 2002 si pana in prezent, producatorul isi mentine pozitia de lider in Cadranul Magic Gartner.

Mai multe detalii referitoare la solutiile de securitate endpoint XGen sunt disponibile pe site-ul producatorului.

Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro Incorporated este lider global in software de securitate cu o experienta de 27 de ani. Soluțiile Trend Micro se adreseaza atat consumatorilor, cat si companiilor si agentiilor guvernamentale, asigurand o securitate stratificata a datelor pe dispozitive mobile, obiective, ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii