fbpx

Utilizarea video conferintei pentru realizarea interviurilor


Video conferinta este cea mai moderna si eficienta metoda de realizare a interviurilor la distanta si poate fi un pas decisiv pentru succesul unui proces de recrutare. Orice angajator, specialist în Resurse Umane sau nu, poate astfel comunica si interactiona cu un candidat, eliminând barierele de timp si spatiu.

Care sunt insa cele mai evidente beneficii ale utilizarii acestor solutii si cum pot fi exploatate eficient de companiile romanesti ne explica, intr-un interviu exclusiv HR Managers, Daniel Rotaru, Business Development Manager solutii comunicatii unificate.

Inovatiile tehnologice la nivel de videoconferinta permit companiilor, indiferent de domeniul de activitate sau dimensiune, sa schimbe fundamental procesele de recrutare si gestiune a resurselor umane. Comunicatiile video la calitate HD (High Definition) sunt, în mod evident, mult mai eficiente decât corespondenta pe e-mail sau convorbirile telefonice, în crearea unui dialog între angajator si candidat. Astfel, angajatorul poate surprinde elemente de natura vizuala, nonverbala, decisive în luarea celei mai bune decizii. Mai mult, utilizarea solutiilor de videoconferinta in procesele de HR contribuie direct la reducerea costurilor de deplasare, la reducerea timpului de recrutare si la extinderea ariei geografice de cautare a fortei de munca. Apreciate tot mai mult de agentiile specializate în recrutare de personal si head hunting datorita flexibilitatii si facilitatilor de comunicare pe care le ofera, solutiile de videoconferinta devin un instrument de baza în munca de gestiune a Resurselor Umane.

Pentru a accesa interviul, dati click aici.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii