fbpx

Valoarea Produselor Fortinet in Educatie: Recenziile Clientilor in Gartner Peer Insights


Tehnologia a devenit un element principal in sala de clasa. Profesorii incorporeaza programe de invatare combinate care ii incurajeaza pe elevi sa utilizeze resursele online pentru a invata, in timp ce studentii se bazeaza pe dispozitive pentru cercetare, studiu si indeplinirea sarcinilor scolare, cum ar fi temele sau proiectele de colaborare. Folosirea tehnologiei in sala de clasa are efecte pozitive pentru studenti si profesori, facilitand comunicarea si independenta.

Cu toate acestea, implementarea nu este o sarcina usoara. Scolile trebuie sa se asigure ca au lungimea de banda necesara pentru a rezista numarului in crestere de dispozitive terminale care solicita acces la retea, in special datorita faptului ca elevii aduc din ce in ce mai multe dispozitive in campus. Suplimentar, scolile trebuie sa se asigure ca au implementat un protocol puternic de securitate a retelei pentru a proteja informatiile personale identificabile ale studentilor si ale facultatii. In final, trebuie sa se asigure ca dispun de tehnologia necesara pentru a respecta solicitarile CIPA.

O parte nefericita a acestei evolutii digitale este ca institutiile educationale au devenit, de asemenea, una dintre cele mai mari tinte pentru atacurile cibernetice, inclusiv cele de tip ransomware. Aceasta inseamna ca protocoalele de securitate trebuie sa fie actualizate pentru a raspunde amenintarilor recente si ca trebuie create strategii si solutii pentru a contracara atacurile din ce in ce mai sofisticate si infractorii determinati. Toate acestea pot afecta serios resursele IT limitate.

Deoarece tehnologia in educatie nu mai reprezinta o optiune, ci o necesitate, obiectivul Fortinet este de a se asigura ca scolile detin infrastructura tehnologica de care au nevoie pentru a respecta conformitatea, pentru a pastra in siguranta atat studentii cat si personalul, si pentru a oferi usurinta de folosire si management pentru echipele IT – si la cel mai bun raport pret/performanta din industrie.

Iar feedback-ul pozitiv primit de la profesionistii din domeniul educatiei IT la Gartner Peer Insights, demonstreaza ca Fortinet a realizat acest obiectiv pentru multe institutii scolare.

Gartner Peer Insights ofera profesionistilor in domeniul IT un forum in cadrul caruia sa revizuiasca si sa caute sfaturi in ceea ce priveste solutiile tehnologice. In prezent, Fortinet are aproape 700 de recenzii de-a lungul unei game extinse de oferte de produse.

Mai jos sunt redate cateva recenzii ale clientilor Fortinet:

Produs Excelent cu Trasaturi InovativeCTO

“Implementarea a fost la timp, cu realizarea completa a obiectivelor noastre si a costurilor. Produsul este excelent, cu performante ridicate si complet transparent pentru utilizatori si aplicatii.”

Noul Firewall RFPCIO

“Service-ul a fost considerabil si trasaturile ne-au oferit tot ce am avut nevoie pentru a indeplini complianta PCI.”

Atat de multe instrumente intr-o singura cutie!Director Resurse Tehnice

“Produs foarte usor de implementat. Usor de utilizat! Sprijin foarte informat.”

Navigare lina cu Fortinet!Profesionist de Vanzari si de Marketing

“Ciclul de vanzari, instalarea, utilizarea si chiar telefonul de asistenta, toate au decurs foarte bine. O experienta excelenta! Multumesc, Fortinet!”

Produsele Fortinet va scapa de povara complicatei configurari de rutina si a schimbarilorVicepresedinte, IT

“Asistenta Fortinet este bine informata, de incredere, si reprezinta o prelungire a echipei noastre.”

FortiSandbox lucreaza perfect cu FortiMail si FortigateDirector de Management Sisteme Informatice

“FortiSandbox a pus la dispozitie mijoacele pentru a se integra cu produsele noastre FortiMail si FortiGate. Integrarea cu celelalte produse Fortinet a fost una usoara cu ajutorul inginerilor de sistem Fortinet.”

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii