fbpx

VERACOMP A ORGANIZAT ULTIMUL EVENIMENT RED HAT PENTRU 2020


Veracomp si Red Hat au organizat ieri, 09 decembrie, evenimentul RED HAT Technology Refresh, un eveniment dedicat exclusiv partenerilor Red Hat.

 

Evenimentul s-a desfasurat online avand rolul de a genera un plus de dialog intre distribuitor si integratorii de solutii de outsourcing Red Hat dorindu-se a fi o sesiune dedicata ultimelor noutati ale portofoliului de solutii Red Hat, dar si scenariilor potentialilor clienti.

DevOps se muta tot mai mult catre containere si tot mai mult in zona de virtualizare, dar companiile au de suportat, de asemenea, o investitie uriasa in aplicatii care ruleaza ca masini virtuale, dintre care multe ofera servicii vitale aplicatiilor containerizate noi si existente.

Virtualizarea OpenShift permite dezvoltatorilor sa aduca masini virtuale (VM-uri) alaturi de containere unde pot dezvolta, gestiona si implementa aplicatii folosind containere sau masini virtuale in aceeasi interfata.

Cu Openshift 4.6 Red Hat introduce noi facilitati care sprijina companiile in calatoria lor de transformare digitala: automatizarea completa a instalarii pe bare metal sau operatorul de Jenkins care poate administra o instanta de Jenkins ajutand astfel echipele sa se concentreze pe pipeline nu pe tehnologia care livreaza acest pipeline.

«Virtualizarea open source iti ofera un control complet asupra infrastructurii si a tot ceea ce este construit pe ea. Simplu spus, asta inseamna ca o poti modifica pentru a lucra cu (sau fara) orice furnizor. Nu este nevoie de un contract nou de licentiere – deoarece nu exista un cod sursa de protejat. Platforma de Containere Red Hat OpenShift, cu ajutorul careia companiile pot dezvolta, implementa si administra aplicatiile bazate pe containere fara probleme in toate tipurile de infrastructuri cloud – fizice, virtuale si publice bazat pe standardele din industrie, Docker si Kubernetes este, cred cu tarie, temelia pe baza careia multe companii isi vor riidica procesul de transformare digitala» a declarat Alina Ovedenie, Red Hat Business Unit Manager, Veracomp.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat in Romania din 2017 si centru de examinare autorizat din 2019.

Red Hat
Red Hat

Furnizor global de solutii open source Servicii premium de suport, training si consultanța Red Hat este lider mondial in furnizarea de solutii software open source, folosind o abordare bazata pe comunitate pentru a furniza tehnologii cloud, Linux, middleware, de stocare si virtualizare ... Citeşte mai mult »

Cautati informatii